2777
2789
عنوان

بیاین جاری زرنگ

750 بازدید | 25 پست

خیلی زرنگ و مارموزه همیشه میگه دنبالت حرف زدن مادرشوهر اینا از اون طرف خودش همیشع پیششونه هرجابره بچه هاشو میزارع پیششون مثلا اگ من میرفتم میگف من ک حال ندارم برم پیششون من ک نمیرفتم دیگه خودش ولشون نمیکرد...حالا من مادرشوهرم باهم قهریم اونم میاد پیشم تعریف میکنه مقلا مادرشوعر بهم زنگ زد یا برام غذا فرستاد یا برا بچم وسیله گرفت  فقط میخواد منو بسوزونه ....بنظرتون چطور باهاش برخورد کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بگم ک با این حرفایی اومد زد من ازشون متنفر شدم باهاشون قهر شدم خودش ولشون نمیکنه و کلا بینمون خراب شد دیگه دلم نمیخاد باهاش ارتباط بگیرم ولی متاسفانه خونه هامون پیش همه

عزیزم قصدش مشخصه تو‌حرفو عوض کن و بهش توجه نکن جاری دوست نمیشه اینم که خودشو ثابت کرده باهاش صمیمی رفتار نکن حرف شوهر و خانواده شوهر رو پیشش نزن و همیشه بی طرف باش تمام

امروزم واسه مادرشوهر استوری گذاشته بود واسه روز مادر ولی پیش من میگف براش نمیزنم هیجوقت 

عروس خود شیرین  توام خاستی ی کادو بگیر فردا بهش بده آشتی کن ولی به جاری چیزی نگو چقدم دو رو

خلاصه بگم ک با این حرفایی اومد زد من ازشون متنفر شدم باهاشون قهر شدم خودش ولشون نمیکنه و کلا بینمون ...

من جات بودم ویس میگرفتم کل صحبتاش نه ی روزا چند روز..

میزاشتم برای همسرم تا خودش رسیذگی کنه

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️.