بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=269131947]من از عمل خیلی میترسم، خیلی آدم ترسویی هستم اگه رفتم عمل کنم سکته میکنم، عمل سختیه؟ [/QUOTدکترمم میگه فعلا عمل نکنی وقتی حملاتت زیاد شد عمل کن ولی من هرروز تپش دارم. شماچند وقتی یبار تپش داشتید و تا چند ضربانتون میرفت؟
بیزو پرولول 2ونیم میلی میخورم روزی 1دونه بشدت استرسی هستم و ضربانم گاهی تا130میره ولی وقتی درکنارش د ...
2سال قبل بعد ناهار ضربانم رفت 140کارم ب بیمارستان کشید با آمپول ضربانم تنظیم شد از اون زمان کنکور 2ونیم میخورم ولی گاهی خیلی اذیت میشم،خیلی دلم میسوزه تو این سن کم دچار این مشکل شدم واصلا نمیتونم ب عمل فکر کنم زندگیم فلج شده
بیزو پرولول 2ونیم میلی میخورم روزی 1دونه بشدت استرسی هستم و ضربانم گاهی تا130میره ولی وقتی درکنارش د ...
منم مشکل خودت رو داشتم . منتهی پنهان بود . عمل رو بذار وقتی مشکلت حاد شد اصلا شاید بعد زایمانت خوب شدی و دیگه لازم نشد حتی . ولی بدون که حتی اگه کارت به عمل هم کشید اصلا اتفاق وحشتناکی نیست . یه عمل سادس که یه شب بیمارستان میمونی ومرخص میشی
عمل حدود بیست و شش میلیون بیمارستان خصوصی سینا بود که اگه بیمه تکمیلی داشته باشی یه بخشش حذف میشه من شونزده میلیون دادم . اما بیمارستان دولتی مثه چمران حدودا دو سه میلیون میشه ولی الان نوبت بگیری شاید تیر بهت نوبت بدن مثلا . من اصفهانم