بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
زمین قیمت پایش ۸۰۰ میلیون حالا بازم بستگی به متراژ زمین داره ولی کمتر از ۸۰۰ بعید بدونم باشه
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
طلا تو یه ماه چه سودی داره بیشتر ضرر داره طلا تو دراز مدت همیشه سوده
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شوهرمم پول میذاره روش سیصد هم من میدم بهش میدونم نمیدن میگم تو یک ماه صدتومن دارم چی بخرم شود کنم ...
فقط طلا الان سود میده
میترسم تا یک ماه تنزل کنه بدتر ضرر کنم به شمش هم فکر کردم
من امروز رفتم طلا فروشی امروز گرمی ۱۹۰۰ خورده ای فروشنده گفت همین جوری بره جلو گرون ترم میشه