2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جیران برگشت قصر

به شاه هم گف حاملس

و فمید داداشش ننه اشوبو کشته

قراول خاصه هم دید ک شازده بصیر با مهد اولیا رفتن تو یه خونه

اون زنه چیبود

ها کفایت هم به صدر اعظم گف همه ثروتمو میدم بهت ازادم کن اونم گف باشه

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

جیران فهمید داداشش ننه آشوب رو کشته بالاخره راضی شد برگرده به حرم سرا ، وقتی برگشت به شاه گفت بارداره شاه هم تو پوست خودش نمی گنجید 

کفایت خاتون هم با صدراعظم معامله کرد که همه دارایش رو بده و صدراعظم هم آزادش کرد

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

خودش برگشت یا شاه گفت برگرده😍

شاه دستور داد به خواجه باشی

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

داداشش خودش بهش گفت تا راضی بشه بره حرمسرا

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز