2777
2789
عنوان

مش استخوانی روی موی مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 10109 بازدید | 34 پست

استارتر چیکار کردی آخر با موهات ؟ چ رنگی گذاشتی منم موهام مشکی طبیعیه نمی دونم لایت یا هایلایت یا بالیاژ یا سامبره و امبره کنم بلد هم نیستم . سرچ کردم تو نت هم متوجه نشدم 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
استارتر چیکار کردی آخر با موهات ؟ چ رنگی گذاشتی منم موهام مشکی طبیعیه نمی دونم لایت یا هایلایت یا با ...

هیچ کاری نکردم!همون مشکی گذاشتم موند😅

هر آنچه که مرا نکشد ،قویترم میدارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کاری نکردم!همون مشکی گذاشتم موند😅

دمت گرم 😆😆😆 امسال چیکار کنیم ؟ منم هنوز تصمیم نگرفتم واسه امسال.دکلره نکردم اصلا .. حتی واسه عروسیم چند سال پیش بود هم دکلره نزدم از ترس ک خراب نشه موهام 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
دمت گرم 😆😆😆 امسال چیکار کنیم ؟ منم هنوز تصمیم نگرفتم واسه امسال.دکلره نکردم اصلا .. حتی واسه عروس ...

من به این رسیدم تا امکانش هست موهام رو طبیعی نگهدارم،الان نچرال مده!حتی اگه مد هم نباشه،همیشه نچرال بودن زیباتره

هر آنچه که مرا نکشد ،قویترم میدارد.
موهام تا کمرمه!یعنی حداقل ۸۰۰ در نظر بگیرم؟

ببین مامانم ۱۰ سال پیش کرد خ قشنگ شد اما اگ سنت کمه این کارو نکن .

بعدم رنگ مو  قیمت هر کس ی جوره 

ب اینکه کجا زندگی میکنی  و ارایشگرت کیه 

من موهام رو شونه ام بود  طرف دوتا فیس فریم میخواست برام در بیاره گفت ۸۰۰

الانم آمبره و سامبره مده ک با توجه ب نرخ تهران . اگ موهات تا کمرت باشه  کم کم ازت ۵ میلیون میگیرن 

روتم موهاش زیر شونه اش بود ازش ۵ گرفتن 

برای مش بهش گفته بود ۲.۵ 

البته اینم بگم من پایین شهر تهران میشینم . فکر کن اون ک بالا شهره چقدر میده