2777
2789
عنوان

یه سوال کسی تحربه داره بگه؟

101 بازدید | 20 پست

اگه پسری ک تصمیمش برای ازدواجه وواقعا دوستمون داشته،باشه قتی میفهمه چندین سال ازش بزرگترین کنارمیکشه؟؟ یا پای تصمیمش‌میمونه ؟اصلا همچین ازدواجی چجوری ب نظر میرسه ازدور؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خیلی چیزا بستگی داره، مربی پیلاتس من هفت سال از شوهرش بزرگتره خیلی هم زندگیشون خوبه، خانمه از لحاظ سلامتی به خودش میرسه، اهل ژل و بوتاکس هم نیست، ولی برای رابطشون وقت میزارن و ارزش قایل ان.حرف مردمم که هیچ و پوچه، خودتون بخواین چرا نشه. به دلت بد راه نده

مهم اینه پسر وقتی میفهمه بزرگترین ،چیکار میکنه ..میمونه یا نه

بستگی داره بعضیا بنظرشون سن یه عدده و واسش مهم نیست مهم دوست داشتنشه ولی بعضیا ن ب یه ماه هم حساسن بستگی ب طرفت داره

ممنون گلم ..۷ سال توی چهرشون خیلی مشخص نیست؟؟ب هم میان ؟

به هم میان، چون آقاهه هم ازاوناس که زود موهاش سفید شده، ولی همو دوس دارن ، و خانمه خیلی اجتماعی و با روحیه هست، همین باعث میشه اختلاف سنشون به چشم نیاد. خودت و حفظ کن، فکر نکن سنت نقطه ضعفته. هیچی جذابتر و سک.سی تر از یه خانم با اعتماد بنفس نیست

همه چیز بستگی به بلوغ عقلی و استقلال و اعتماد به نفس دو طرف داره

پسر علاوه با اینکه بزرگ‌تر بودن دختر براش مهم نباشه باید این جریان رو به خانواده اش هم بگه و قایم نکنه 

این مساله خیلی مهمه 

به هم میان، چون آقاهه هم ازاوناس که زود موهاش سفید شده، ولی همو دوس دارن ، و خانمه خیلی اجتماعی و با ...

اخه طرف من خیلی بدرفتارمیکنه ...فک کنم همکارم ب جای ۸ سال گفته ۱۲ سال بزرگترم ..نمیدونم چجوری بفهمونم دروغ گفته سنموووو...اگه خودش نپرسه ازم واقعا خیلی ساده وزود باوره..من نمیتونم برم بگم خیلی ضایعست ..ولی همکارمم حسوده خیلی

اخه طرف من خیلی بدرفتارمیکنه ...فک کنم همکارم ب جای ۸ سال گفته ۱۲ سال بزرگترم ..نمیدونم چجوری بفهمون ...

چه بد جنس بوده همکارت ، اره تو اینجور موقعیتا طرف باید خودش اوکی باشه، نمیخوای دورازجون خودت و تحمیل کنی که . هر چی قسمته، ممکنه ادم کوچکترم باشه ولی بعد ازدواج شکسته بشه، یا مریض بشه، مطمئن شو همه جوره دوست داره وگرنه بدرد نمیخوره 

چه بد جنس بوده همکارت ، اره تو اینجور موقعیتا طرف باید خودش اوکی باشه، نمیخوای دورازجون خودت و تحمیل ...

یعنی اگر اکی باشه اخرش ازخودم سوال میکنههه؟؟؟یا ب حرف همکارم بسنده میکنه ..هرچند۸ سالم زیاده ولی باز با ۱۲ خیلی فرقشهه....درهزصورت نمیتونم برم بگم خیلی ضایعست

یعنی اگر اکی باشه اخرش ازخودم سوال میکنههه؟؟؟یا ب حرف همکارم بسنده میکنه ..هرچند۸ سالم زیاده ولی باز ...

پسره چند سالشه؟ بنظرم جالب نیست خودت چیزی بگی ، صب کن ببین خودش پیگیر میشه یا چی 

پسره چند سالشه؟ بنظرم جالب نیست خودت چیزی بگی ، صب کن ببین خودش پیگیر میشه یا چی 

پسر ۲۹ سالشونه ...ولی خیلی حرف همکارا رو باور میکنن..یه بارم ک اون همکارم گف با ایشون شوخی نکنین دیگه کلا شوخی نمیکنه...ولی ضایعست من برم سنمو بگم چون بحثش‌ پیش‌ نمیاد ...ولی‌ خودش هم فک نکنم بپرسه ..شایدم قسمت نیست