2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش هم نیستین؟

شوهر منم با بی میلی امروز عروب گف روزت مبارک.ما هم روز مرد جبران میکنیم😁

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من شوهرم خیلی دوستم داره خیلی محبت میکنه بهم ولی از کلام اصلا تازه ازدواج کردیم ولی خب بهم تبریک نگفت کادو هم کارت گرفته قرار بود همه جمع شیم مامانم نیومد گفت یه شب ک همه جمع شن به همه تبریک گفت بجز من خب دلم میخواست بگه ولی نگفت چون دوسش دارم میدونم چ مدلیه به دل نگرفتم به دل نگیرین این چیزارو اگه تو رفتار تو حرف بهتون فهمونده ک چقد دوستون داره 

ب دل میگیرم 🥺 شهر دورم یه زنگ نزد

اینقدر حساسیت به خرج نده من کنار شوهرمم به همه حتی مادرم حتی همسایه مون گفت روزت مبارک 

خواهر شوهرم، دوستم، دختر عموم حتی مادر شوهرم بهم تبریک گفتن بخدا خواهر شوهرم هم اس داد هم حضوری گفت ولی اون نگفت برام مهم نیست همین حالا تو بغل شوهرم بودم حتی خواهر شوهرم باورش نشد من هنوز کادو نگرفتم هزار بار پرسید عصبی شد داغون شد گفت من به این قبلی ک بحث تو باشه میگفتم زن گرفتی این باش این کن اون کن بازم نکرد حتی ماهگرد عروسیمون اون بهش گفته بود کادو بخر براش اینا خیلی مهمن عشق و محبتو زیاد میکنن ولی من چیزا دیگم میبینم تو مهمونی کمک حالمه تو حالت عادی ظرف میشوره گاهی خودش غذا درست میکنه مریض شدم اش درست کرد سوپ کلی چیز مقوی خرید مواظبم بود من اینارو میبینم همیشه به مثبت فکر کن مردا اینقدر عقل شون نمیرسه هااا اصلا به جزئیات توجه ندارن اون عاقل ترینش هم اینقدر سرش نمیشه به دل نگیر