2777
2789
عنوان

حس کافی نبودن

204 بازدید | 9 پست

حس میکنم کافی نیستم برای ادمای زندگیم 

با نامزدم چندوقته بحث داریم همین امشبم بحث داشتیم

با مشاور حرف زدم گفت خودتو سرگرم کن اما خب بازم بحث میشه البته خب ب نظرم برای دوریم هست 

Me Too :)

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ناکافی بودن بیشتر از انتظارات پدر و مادر در کودکی میاد که ما نتونستیم برآورده کنیم یا افراد تحقیرگری که اطرافمون بودن و دائم از ما انتقاد میکردن 

روی عزت نفس کار بشه خیلی اوضاع عوض میشه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
ممنون 

خواهش میکنم عزیزم کانال و پیج بنیاد فرهنگ زندگی بهت کمک میکنه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
کدوم اپ؟ 

تلگرام و اینستا

این حس ناشی از رفتار نادرست اطرافیانته 

آدمای سمی رو دور کن از خودت

تا اخر عمر میتونی با این حس ادامه بدی؟

مخصوصا همسر که خیلی مهمه چطور باشه اخلاق و روحیش چون روی شماهم تاثیر میزاره

بهترین اتفاقات در انتظار من هستند❤