2777
2789
عنوان

مستاجر نفهم

498 بازدید | 17 پست

ماه پیش اومد قرارداد یه ساله بسته حالا دو روز پیش زنگ زد به همسرم که سلام پول رهنم فردا پس بده میخام خونم بره شهرستان،،همسزم گفت من که الان پول ندارم خونه رو بزارم بنگاه یکی جاتون میاد پول رهن و میدم گفت نه حتما فردا همسرم گفت بابا مرد حسابی من الان هیچی پول ندارم گوشی و داد دست خانمش اونم شروع کرده داد و بیداد اگه تا فردا پول وندی خونه رو داغون میکنیم همسرم قطع کرد زنگ زد بنگاه اونام گفتن مستاجر زیاده یکی میاد جاش حالا امروز بنگاه زنگ زد که آقای فلانی مستاجر پیدا کردیم رفتیم خونه رو دیدن پسندم کردن فقط اینا هم در و شکوندن هم شیراب آشپزخانه،،،،،همسرم گفت من یه ماهه تحویل دادم سالم بوده همه چیز گفت خودم میام تحویل بگیرم هر چقد زنگ زد طرف گفت خونه نیستم نیاید،،،،اعصابمون خورد شده بعد همه جا میگن صابخونه بدع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چی خسارت آورده از پول رهنش کم کنید  مردم چه پررو شدن

میترسم دعوا شه اخرش،،از طرفی همسرم اعصاب ندارع میترسم بگه فقط برید خودم درست میکنم شرتون کم،،الانم نه وضعیت مالی درستی داریم زورمم میاد اینقد عوضی باشن ضرر برسونن ادب نشن

میترسم دعوا شه اخرش،،از طرفی همسرم اعصاب ندارع میترسم بگه فقط برید خودم درست میکنم شرتون کم،،الانم ن ...

دعوا بشه که بشه 

حقتونه خونتونه 

دو تا مثل شما جلوشون در نیاید فکر میکنن خبریه 

خدا خیرش بده ،،والا بعضیا خیلی دلشون سیاهه

فدات بخداماهرجامیریم اخرش همه چیوتعمیرودرست میکنیم تحویل میدیدم بقران مجسمه دیواری میخواستم ب دیواربزنم شوهرم میگفت خونه مردموسوراخ نکن ب زورراضیش کردم زداخرش گفت خواستم بریم ازاینجادیواروگچ میکنم

دعوا بشه که بشه  حقتونه خونتونه  دو تا مثل شما جلوشون در نیاید فکر میکنن خبریه

زن سلیطش و فرستاده جلو ،،انگار ما پول چاپ کنیم خب دو روز امون بده،،،من از اولم دلم به اینا نبود بنگاه گیر داده بود همسرم دیروز به بنگاه گفت خودت ضامن کردی اونم گفت بله خودمم هواسم هست شما ضرر نکنید 

فدات بخداماهرجامیریم اخرش همه چیوتعمیرودرست میکنیم تحویل میدیدم بقران مجسمه دیواری میخواستم ب دیوارب ...

من خودم مستاجر بودم همیشه حواسم بوده اگه چیزیم خراب شد تعمیر کردیم خدا هم دل آدم و میبینع همیشه کمکم کرده اما بعضیا دلشون سیاهه بگو آخه میفهمی حق الناس یعنی چی؟

من خودم مستاجر بودم همیشه حواسم بوده اگه چیزیم خراب شد تعمیر کردیم خدا هم دل آدم و میبینع همیشه کمکم ...

والابعضیاخیلی بیشورن بایدازپول پیشش کم کنی ک بفهمه اگ روبدی همیشه ب کارش ادامه میده شده باشه بروشکایت کن ولی نزارحقت بخوره

والابعضیاخیلی بیشورن بایدازپول پیشش کم کنی ک بفهمه اگ روبدی همیشه ب کارش ادامه میده شده باشه بروشکای ...

به شوهرم گفتم اونم گفت باشه می‌دونم ولی باز زیاد به شوهرم اعتماد ندارم کوتاه نیاد،،میگم بزار خودم بیام ببینم دیگه کجارو خسارت زده میگه نه زنش سلیطس خودمم نمی‌رم گفتم بنگاه بره بخاد دقت نکنه من با بنگاه طرفم گ،،،زنه پشت گوشی فقط فهش میداد 

به شوهرم گفتم اونم گفت باشه می‌دونم ولی باز زیاد به شوهرم اعتماد ندارم کوتاه نیاد،،میگم بزار خودم بی ...

والاشوهرای مافقط برامردم زبونشون کوتاهه درواقع اون بایدیکیم بزاره جای خودش بعدبره قانون بنگاه اینه تازه بایدپول قولنامه نفرجدیدم بده چون شماتازه تمدیدکردین مایجامیخواسیم پاشیم زودتربنگاه ایناروگفت