2777
2789
عنوان

دیشب خواب بچه دیدم تعبیر بلدین ؟

481 بازدید | 7 پست

خواب دیدم یه نوزاد ب دنیا آوردم خیلی ناز بود 

بعد تو یه خونه جاش گذاشتم از اونجا ک دور شدم یادم اومد 

بعد رفتم از اون آدمایی ک اونجا هستن بگیرم 

مادر بزرگ رفیقم ک فوت شده عصبی بود گف جاش گذاشتی ب فکر شیرش بودی ؟ بداخلاقی کرد اما من با اون دلشوره و نگرانی آب ک داشتم براش توضیح دادم جریان رو 

یادم نیس چطوری گرفتمش خواستم شیرش بدم اما نداشتم 

اما خوابم عوض شد یهو

همون بچه رو بم خبر رسوندن مریضه و بردنش دکتر یه مشت غریبه 

اینم اضافه کنم قبلا سقط داشتم ناخواسته و الان اقدامم 

تعبیری نداره منم زیاد می بینم خواب نوزاد به خاطر سقطت

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
تعبیری نداره منم زیاد می بینم خواب نوزاد به خاطر سقطت

اوایل سقط کرده بودم همش خواب میدیدم یه پسر بچه رو از چاه نجات دادم میزدم 

یا تو یه خواب دیگ باز پسر بچه رو میزدم تو صورتش و... 

ک تموم شد 

بعد از نزدیک دو ماه این خواب رو دیدم 

فقط اون قسمت ک مادر بزرگ رفیقم ک مرده بود رو ب صورت زنده دیدم تعجب آورد بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوماه پیش حاملگی خارج از رحم داشتم دیشب خواب دیدم یه بچه توی بیمارستان داخل شیشه هست که مال منه بهم زنگ زدن گفتن باید چند تا دارو برای سوسن بیاری گفتم پس دختر بود گفت اره اسمشم سوسنه چند روز دیگه مرخص میشه.هم خواب من هم خواب شما یه جورایی انگار بچه ها رو جا گذاشتیم 

حس میکنم اینجور خواب ها بخاطر از دست دادن جنین باشه 

به امید روزای خوش ایرانم بسلامتی و خوشبختی خانوادم.....
اوایل سقط کرده بودم همش خواب میدیدم یه پسر بچه رو از چاه نجات دادم میزدم  یا تو یه خواب دیگ با ...

اهمیت نده 

خیلی خوابه تعبیر ندارن به خاطر اینکه بعضی روزها در ماه اصلا تعبیر نداره خیلی کم هست  خواب هایی که تعبیر داره 

ساعت های خاص و بعضی روزهای هفته باید زمانسو بشناسی که کار هرکسی نیست

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
بمیرم برا دل خودمون 😔

من دوتا پسر دارم ک سزارین شدم این یکی حاملگی ناخواسته بود تا لحطه ی آخر نمیدونستم حامله ام چون همیشه پریودام نامنظمه دیگه خدا منو از مرگ برگردوند یکی از لوله هامم برداشتن.

بچه ی دومم دوست داشتیم دختر بشه پسر شد ولی خداروشکر میکنم بخاطر داشتنشون الحمدالله 

ولی دوست داشتم در آینده اگه قراره یکبار دیگه شکمم پاره بشه و سزارین کنم دختر بشه ولی الان حاملگی خارج از رحم که داشتم ناراحت بودم گفتم شکمم الکی پاره شد اگه یه یچه بود لااقل حس میکردم ارزششو داشته برای همین چنین خوابی رو دیدم 

به امید روزای خوش ایرانم بسلامتی و خوشبختی خانوادم.....
من دوتا پسر دارم ک سزارین شدم این یکی حاملگی ناخواسته بود تا لحطه ی آخر نمیدونستم حامله ام چون همیشه ...

خدا حفظشون کنه نازم 

هیچوقت نزار بچت بفهمه دوس داشتی دختر باشه یا دختر بیاری دردش میاد 

گلی درکت میکنم آدم ۱۰ تا هم بچه داشته باشه ویازدهمی رو ناخواسته باردار باشه باز مادره و بهش حس داره 

از اون بدتر اینک این همه عذاب کشیدی