2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن تا مثال از خواسته خودتون و اون بزنید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سلام عزیزم ... ببین بی توجهی خیلی عوامل داره ولی ابتدا ی زن  برای اینکه بتونه شوهرشو مجذوب خودش کنه باید بتونه اول کمبودهای ک داره رو برطرف کنه اگه باز هم با وجود این برطرف کردن باز بی توجهی کرد اینجا باید به مشاوره برین یا اینکه باهم در موردش خوب صحبت کنید ... برای رفع کمبود ببین تا چ اندازه ب خودت میرسی ؟ رفتارت باهاش چجوریه؟ چقد ازش تشکر میکنی ؟ چقد ازش استقبال میکنی ؟ چقد رابطتتون تنوع داره؟ چقد لباسای قشنگ میپوشی ک نظرشو جلب کنی ؟ عشوه گری چقد بلدی؟ آیا همه اینارو انجام میدی؟

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜

من اگه جاي شما باشم دنبال توجه نيستم براي خودت مستقل و ساد باش ورزش برو كتاب بخون بيرون برو برا خودت خريد كن و شيك باش دنبال توجه ايشون هم نباش بعد ميبيني همسرت خودش توجه اش بيشتر ميشه 

باهاش حرف میزنم تنگار ن انگار همیشه میزنه تو ذوقم  هیچ وقت تاریخ تولد و مراسمای دیگع یادش نیس ...

نمیگم همشو میشه درست کرد و بیشترش قابل حله ،یک ساله عروسی کردی قلق همسرت هنوز دستت نیست ولی این یه موردی که میگم رو همه جواب میده ،رو هرچیزی که تا الان قر میزدی  دیگه نزن و قبول کن شوهرت اینه  میدونم سخته ولی باید انجامش بدی ،دوم اینکه اگه نمیتونی خوب باهاش صحبت کنی نامه بنویس  ،و توش به ترتیب از من شنیدم ،من احساس کردم ،من ناراحت شدم  برس به اینکه آخرش بگی شوهرم عزیزم  تو مرد خیلی  ماهی هستی و چند تا از خوبی هاشو بگو ،بعدشم بگو انتظار دارم از تو که محرم دل و جونمی که فلان کارو بکنی ، اخرشم بنویس دوستدار تو همسرت .

حالا بیاو هرجایی که کوچک ترین درک رو ازت کرد یا چیز خوب خرید یا دیگه جوراب هاشو زمین ننداخت😂ازش تعریف کناااا خیلی زیاد ،حتی خودتو لوس کن که واااای خیلی خوشحالم خیلی خیلی ،بعدش لباس خوب بپوش واسه شبش ،و از اینجور سیاستا 

حتی میتونی با یه بوس آبدار یا یه لبخند و تشکر حلش کنی .

سرتونم درد اوردم ،امیدوارم کمکی کرده باشم 😁