2777
2789
اخه باردارم  بعد عید شکمم گنده میشه دیگه  بعدشم با بچه فکر میکنم سختم بشه  تا شوهر ...

آخه من ماه پیش رفتم ولی سرد بود مثل همیشه خوش نگذشت. مخصوصا اینکه دوس داشتم برم تو استخر هتل ولی نشد😕

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوبه  دلم خواست همین الان برم😂😍

آره خیلیییی خوبه😁😍😂

راستی چند ماهه بارداری؟ بچه چندمته

هوایی میخوای بری؟

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)
آره خیلیییی خوبه😁😍😂 راستی چند ماهه بارداری؟ بچه چندمته هوایی میخوای بری؟

من باردار نیستم 

مجردم با دوستام میخوام برم .....فقط چون اولین بارمه یکم استرس دارم 

سفرتون چند روزه بود؟ کلا چقدر هزینه برد؟

چقدر هزینه شد کلا؟ 

بلیط یوآل گرفته بودیم نفری ۳۰ میلیون

۲۰ تومنم خرید کردیم

در مجموع ۸۰ تومن واسه دو نفر

ولی هتل و همه چیز عالی و فوق العاده

می ارزید این قیمت

من باردار نیستم  مجردم با دوستام میخوام برم .....فقط چون اولین بارمه یکم استرس دارم  سفر ...

آهاااا اون ی خانم دیگه بود اشتباه گرفتم😂🤦🏻‍♀️

نه اصلا استرس نداشته باش از تک تک لحظه ها لذت ببر

عکس و فیلم بگیر حال کن

سفر ما ۵ روزه بود چون هتل یوآل بود هزینش زیاد شد

هتل یوآل تموم خدماتش رایگانه

مثل غذا و باشگاه و استخر و شراب و ....

بلیط یوآل گرفته بودیم نفری ۳۰ میلیون ۲۰ تومنم خرید کردیم در مجموع ۸۰ تومن واسه دو نفر ولی هتل و ه ...

به نظرم خیلی خوب بوده 

عکسای هتل که خیلی قشنگه .....می ارزه واقعا

توروخدا نمای هتلو ببین😂😂😂