2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست
بی بی چک منم منفی شد هم سنام هم زمان همشون باردارن اونوقت من همچنان منتظر 

میدونم خیلی سخته، یکسال پیش تو همین نی نی سایت  با ۱۵ نفر اقدامی گروه زدیم ، اونا همه بچه هاشون با فاصله یک هفته دنیا اومد ، من هنوز اقدامم

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
منم 6ماه اقدامم ..می‌ره تو 7ماه ..ناامید نشو و نترس ..زیر نظر دکتر خوووب باشه 

زیر نظر دکترم ، کلی تقویتی برای تخمک خوردم ، اوابوست و اینوفولیک و رویال ژلی ، این ماه فولیکول خوبی هم داشتم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گاهی پیش میاد اینطور که من شنیدم ، منم الان تو اقدامم نگران نباش ، استرس خوب نیست

خدا کمک کنه همه منتظرا نتیجه بگیریم 

شاید اسپرم شوهرت چسبندگی نداره ..آزمایش اسپرم شوهرت خوب بود؟

همه چیزش عالی بود  ، ی بچه داریم ، برا دومی اقدامم ، مثل اینکه خودم دچار تنبلی شدم ، ولی خب فولیکول خوب دارم ، سر موعد هم پریود میشم 

مبارک باشه گلم ، یعنی خدا ب منم کمک می‌کنه ، ولی من علاعم هم ندارم حتی 

اشکالی نداره. منم همین که فهمیدم باردارم علائم شروع شد 😄😄 البته من بچم دو سالشه.. منم اولین‌بار یک هفته زودتر تست زدم منفی شد ناامید شدم ولی هفته بعد + شد. تو هم دو هفته دیگه صبر کن. خبرش رو بهم بده ان شاء الله که + هست

اشکالی نداره. منم همین که فهمیدم باردارم علائم شروع شد 😄😄 البته من بچم دو سالشه.. منم اولین‌بار یک ...

ممنونم گلم انشالله ، خدا فرزندتون را حفظ کنه ❤️