2777
2789
عنوان

دوستم وحشیه😬

195 بازدید | 9 پست

همش از اکسش حرف میزنه میگه این وست رو لایک کرد اون پست رو لایک کرد

بعد من که یکی دو ساعت بعد احوالشو میپرسم حالش خوبه یا نه میگه «چرا بد باشه اصلا برام مهم نیست سوالایی میپرسیا😂»

من چی کار کنم با این😐😂

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
من چی بگم با این دوستام تاپیکمو ببین خدایی خیلی اذیت میکنن برای شما فقط مزه میریزه

الان میبینم تاپیکتو

منم یه دوست داشتم خود شیطان بود

ولی این یکی هم هرچی من میگم میخواد ضد حال بزنه، حیف تو روزای بعد کات کردنم حسابی کنارم بود وگرنه اخلاقشو تحمل نمیکردم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دوست خوبم قلبت مهربونه حیفه انقدر مزه بریزی البته با لحن بهتر

اره یه جوری باید بهش بگم

شما هم به نظرم سر سنگین باش با همکارت یه مدت، چقدر پرروعه اون یکی که میگه به تو چه😐 دوستتم عجیبه واقعا

اره یه جوری باید بهش بگم شما هم به نظرم سر سنگین باش با همکارت یه مدت، چقدر پرروعه اون یکی که میگه ...

دوستت معلومه آدم خوبیه فقط مثل دوست من زبونش تنده عیبی نداره بهش بگو دوستید اشکالی نداره 

ولش کن بره جهنم مهم اینه شاغلی

آره سه تامون باهم همکاریم فقط به رابطه اون دوتا حسودی میکنم یکیشون ۴۱ سالشه یکیشون ۵۰ منم ۲۲ درسته به سن نیست ولی من با اونکه ۵۰ سالشه می‌سازم و دوستش دارم برای همین روش حساسم دست خودم نیست میخوام رابطم باهاش مثل اون پرررو ۴۰ ساله بشه