2777
2789
من ادامه سوالمو جواب ندادی که گفتم کی ازدواج میکنم ویژگیاش چیه  شغلش چیه

پیدا نکردم جواب بدم . شغل مهندسی . موهای بور و قد اش خیلی بلند نیست اما خوشتیپه 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر  حس ششمی نیستم یهو اومد تو ذهنم🤭

داره به من میگه

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
الان عکس العمل نشون نده اگر اومد سمتت عادی باش آروم رفتار کن 

الان هیچی ولی فردا میبینمش اگر سرد رفتار کرد سعی کنم براش توضیح بدم یا منم بی محلی کنم؟خوشش میاد ازم؟

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
اینم میگی ؟خاستگار آخریم پولداره؟ادم درستی هست ؟

پولداره اما شیطونه

الان هیچی ولی فردا میبینمش اگر سرد رفتار کرد سعی کنم براش توضیح بدم یا منم بی محلی کنم؟خوشش میاد ازم ...

بی محلی نکن ولی اگر اومد باهات معمولی رفتار کرد تو هم معمولی باش فعلا بهش توضیح نده عصبی میشه

دوستان یه چیز دیگه که مطمئن هستم حس ششمی های دیگه هم بگن چیزی که اتفاق افتاده رو نپرسید چون صد درصد ...

تفاوت سنیم باهمسرم چقدره؟خونه و ماشین داره؟چندتابچه میارم؟جنسیتاشون؟

ممنون عزیزم همه رو بگی🥰😍🤩

خب دوستان امیدرم حس و انرژی مثبت گرفته باشید بدرود

پولداره اما شیطونه

خصوصیات همسر آینده منو میگی ممنون 🙏🏻❤️

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖