2777
2789
ضررش کمه یه چند ماه دیگه میاد بیرون

سمشو ازشون میگیره؟؟بعدش استخدام میشه یا آزاد هست ؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان تو رو خدا اون سری من تعلیق شدم گزارش نکنید من حسم رو میگم حالا ممکنه غلط باشه و اینکه الان اعلانات من داره میترکه

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
غریبه سه سال دیگع

شغلش؟اسمش؟کجا باهم اشنا میشیم

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
غریبه سه سال دیگع

میشه لطفا اینم بگی کی خونه و ماشین میخریم ؟بچه دومم کی دنیا میاد و جنسیتش چیه ؟؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سمشو ازشون میگیره؟؟بعدش استخدام میشه یا آزاد هست ؟

سهم ش دیر میگیره و آزاد کار بعدی

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
باشه💛چند سال دیگه ازدواج میکنم؟اسمش چیه؟حروفش.

س_ن_م

۲سال دیگع

س_ن_م ۲سال دیگع

کجا باهم اشنا میشیم از شغل و اسمش چی حس میکنی

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
شغلش؟اسمش؟کجا باهم اشنا میشیم

تو محیط کاری یا تحصیلی و شلوغ 

من حس ششمی ام حسم میگه میشی

من کنکور تجربی امسال چه رشته ای میارم ؟ هوشبری ،دندون،دارو،پزشکی،فیزیوتراپی،تکسینین اتاق عمل،تربیت معلم ؟

دولتی یا ازاد ؟ دی یا تیر ؟

کی ازدواج میکنم شغلش چیه و ویژگیاش 

عزیزم خواهشا جواب بده❤️‍🩹🥺

•که جهان رنج بزرگیست 

لطفا بگو حس ابن دونفر بمن چیه و درچه حد اقای ح اقای میم

ح دوست داره 

م عاشقته

سهم ش دیر میگیره و آزاد کار بعدی

ممنون گلم زحمت شد برات 

وضعیت مالیمون بهتر میشه یا همچنان ضعیف میمونه ؟؟؟