2777
2789
عنوان

بهم گفت..🙃

246 بازدید | 10 پست

وقتی کات کردیم بهم گفت برو روحتو با آهنگای غمگین ارضا کن🙃😂

کسی ک میگفت میمیرم برات گریه هامو دید هیچی نگفت 

حرفای تلخی زد...

تا دلم براش تنگ میشه حرفاش از جلوی چشمام رد میشن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال بهم زن تر از این جور آدم ها داریم ؟ حرف هاضون زباله تر از خودشون 

لیاقت ندارم اصلا بهش فکر کنی🥲🔪💔

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

خب بعضیها عشق رو درک نمیکنند عوضش راحت دل میشکونن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
چرا باید دلت برای همچین ادمی تنگ بشه اصن یزره غرور داشته باش

هیچ گناهی نداشتم حرفای خیلی خیلی بدی زد ک غرورم اجازه نمیده بگم.....

میدونم این درد منو میکشه یه شب....

🙂🫀💔

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
هیچ گناهی نداشتم حرفای خیلی خیلی بدی زد ک غرورم اجازه نمیده بگم..... میدونم این درد منو میکشه یه شب ...

الهی بمیرم برای خودم....چ قدر درد کشیدم.........چ شبایی رو گذروندم ...نفرینت نمیکنم محسن ولی ...ب همون امام زاده ای ک باهم رفتیم گفتم ک چ دلی ازم شکستی