2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره چشه؟!

212 بازدید | 16 پست

همکارمه تازه رفتم بخش اونا

یه روز دوستام اومدن پیشم راجب شوهرشون حرف میزدن اونا متاهلن من مجرد ،همینکه رفتن برگشت گفت شما متاهلی یا مجرد؟ گفتم مجرد 

دیروز هم نزدیک ۲ دقیقه بهم زل زده بود، حواسم بود نگام میکنه ولی یه جا دیگه رو نگا میکردم سرمو برگردوندم طرفش  گفت ماسکتون رو از خونه زدین یا بخش؟ گفتم خونه چطور مگه؟ گفت هیچی ماسکای بخش به درد نمیخوره مال شما محکمه

نسبت به پسرای دیگه هم صندلیشو بیشتر میکشه طرفم ،تقریبا کنارم میشینه 

حالا جالب اینجاس پروفایلش عکس قلب و دختر پسره که کنار هم نشستن😐😐😐😐😐

چ تابلو😂

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم خودش دوست دختر داره🤦‍♀️

اگ ادامه پیدا کرد و تابلوتر شد ازشون بپرس علت کاراشو

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
معذب چی بگو بهش اگه خوشتان نمیاد خواسته تو چشم باشه تا باهاش گرم شین

آخه دلم نمیخواد با کسی مشکل پیدا کنم به خاطر اعصاب خوردی بخشمو عوض کردم بخوام اینجا هم دعوا راه بندازم میگن این خودش مشکل داره🤦‍♀️

آخه دلم نمیخواد با کسی مشکل پیدا کنم به خاطر اعصاب خوردی بخشمو عوض کردم بخوام اینجا هم دعوا راه بندا ...

یه کاغذ بنویس پشت صندلیت که موقع کار مزاحم نشید حق مسلم شماست که کسی مزاحمتون نشه