2777
2789
عنوان

ب نظرتون چی ب شوهرم بگم؟

243 بازدید | 20 پست

مامانم اینا دیروز رفته بود جایی تا امروز 

بعد شوهرم کلا تو این فازا نیس ک زنگ بزنه و اینا 

حتی ب مامان خودش هم تبریک نگف امروز ک پیشش بودم 

البته یکمی هم بیخیال و لجبازه 

حالا مامانم ناراحت شده خیلییی 

ک شوهرم بش تبریک نگفته 

ب نظرتون ب شوهرم چی بگم ک امشب بریم خونه مامانم ی گل هم ببریم براش؟ 

چون گفتم ک یکمی هم لجبازه 

میخوام ی جوری باشه ک مامانمم از دلش در بیاد

تیکر لاغری تا قبل از عید😛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بریم از دلش دربیاریم ناراحت شده ازت انتظار نداشته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیمز خودت به مادرت تبریک میگفتی و به مادرت بگو شوهرت اخلاقش اینه و به مادر خودشم تبریک نگفته

خودم ک تبریک گفتم 

ولی چی کنم دیگه☹️

گیر افتادم بین اینا

مامان خودشو بهونه کن بگو بریم یه شاخه گل بگیریم ببریم برای مادرت تبریک بگیم مادره برات زحمت کشیده رفتید گل فروشی بگو حالا تااینجا اومدیم یه شاخه هم برای مامان من بگیر دختر به این خوبی تربیت کرده دودستی تقدیمت کرده، 

بگو دلم تنگ شده مامانم کمی ناخوشه برین سر راه وایسا خودت پیاده شو گل بگیر ببرین از در ک وارد شدی بگو مامانی زوزت مبارک از طرف خودم و شوهرمممم حسابی ذوق کن شوهرتم‌ تبریک میگه وو اینا

مامان خودشو بهونه کن بگو بریم یه شاخه گل بگیریم ببریم برای مادرت تبریک بگیم مادره برات زحمت کشیده رف ...

😂😂😂😂

ن دیگ امروز اونجا بودیم 

خونشون هم دوره

عزیزم ادمها رو نمیتونی عوض کنی وقتی کلا توی فاز تبریک روز زن نیست یعنی که نیست، 

ولی بعنوان همسرت باید تو رو همراهی کنه که خونه مادرت بری و گل روز مادر ببری و در مورد کمی باسوادتر حتی تو باید گل بگیری و خونه مادر شوهرت هم بری که البته اینکارا واسه نی نی سایت ها انگار قفله!

پس عین طلبکارا نه بلکه با محبت بهش بگو دوست داری روز مادر بری خونه مامانت و براش گل ببری انشالله او هم باهات میاد و لطفا به مامانت هم بگو که همسرت این مناسبت‌ها رو جدی نمیگیره و قصد بی ادبی نداره که بدل نگیرن