2777
2789
عنوان

اعتیاد😔

255 بازدید | 41 پست

4سال پیش به زور ترکش دادم .  

الان دوباره اعتیاد داره. اومد خونه لباساش انقد بومیداد نمیشد پیشش موند. 

خیلی عصبی و ناراحتم . 

کمکم کنید توروخدا.

تویه شهرکوچیکم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پشتوانه مالی ندارم .‌‌دیگه اعصابم نمی‌کشه ، پدرم با طلاقم موافق نیست . 

خیلی داغونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجمن معتادان گمنام باید بره تنهایی ترس خودخواهی نواقص شخصی باعث لغزش میشه انجمن اینا رو درست میکنه البته اولین قدمش عاجز بودنه

برای شما هم جلساتی هست به اسم الانان برای خانواده های معتادین هست اونم میتونع به شما کمک کنه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
 خیلی داغونم . خیلی خستم. نمیدونم باید چیکارکنم. گنگ ونامفهومم

من بهت گفتم در پست بالا اخرین راه همینه اگر خوب نشه دیگه خوب نمیشه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
قبلا تریاک و ترامادول .الان رو نمیدونم چون نمیدونم به چه بهونه ای ببرمش آزمایش

وقتی خودس منکره شما چیو میخواهی بهش ثابت کنی