مرسی عزیزم از دعا های قشنگت.اتفاقا دیشب خوب پیش نرفت برام اما بازم الهی شکر به هر نعمتشی که من درک می کنم و درک نمی کنم.
عزیزم بخدا خیلی سخته همه ی حس حال قشنگت بخاطر هیییچ نابود بشه،یا به ناحق خوشیهلتو از دست بدی،عشق و ارزشمندی و مقبولیتی که داشتی رو خراب کنن،سر چیزای واقعا مسخره...
سخته دو تا خوبی از روی تظاهر و سیاست ببینی و هزار تا بدی،هیچوقت هم اعتراض نکنی،دم نزنی بی احترامی نکنی و آخرش هیچکس هم نفهمه و تازه بده هم بشی.
سخته قشنگترینا رو بدست بیاری و بعد شاهد افولش باشی.
ببخشید عزیزم حس کسی رو دارم که دوست داره یه آغوش داشته باشه بره توش و سیر دلش از همه ی بدیهای زندگیش گریه کنه و درکش کنن و حق بهش بدن...
ببخشید اگه اینا رو بهت میگم،ببخشید وقتت با نوشته های من گرفته میشه و بار منفی ای که داره پیامم...
ببخشید عزیزم،الهی خبر معجزه بدی تو زندگیت دوباره،منو خیلی یاد کن تا مشکلاتم حل بشه انشالله 💖🌹بیام به خبر خوش پیشتون💓💓💓
خدا نمیدونم چه کردم الان اینجام،ولی تو که اهل خیر و رحمتی نجاتم بده،امروز رو قشنگش کن و چنان اتفاقات گذشته رو حل و فصل کن که بهتر از قبل هم بشه داشته ها و حس و حالمون.بهتر از قبل...
خدا جان جسارت نمیکنم و به کارت خرده نمی گیرم،فقط میگم کمکم کن بهترین حال و حاجت روایی نصیبم بشه...
خدا جان،چکار کنم،خودت همه چیز و درست کن الهی💓💓🌹🌹