2777
2789
عنوان

صلوات به نیتم🥺

81 بازدید | 16 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖

خانمای گلم ممنونم به نیت رفع این غم و ناراحتی و دغدغه ای که الان توی دل و ذهنمه انشالله هرچه سریعتر و متعالی💓 و همچنین رسیدنم به حاجاتم و به دو نیتی که الان در ذهنم هست،صلواتی مهمانم کنید.

دعا کنید دلی که الان گرفته و ذهنی که الان درگیر دغدغه ای هست آزاد بشه. به یک خوشی و خیر بسیاااار💓🌹

دوستای مهربونی که قشنگیای دنیا رو زنده نگه میدارین و به خیر جهان اضافه می کنین،خیلی ازتون ممنونم الهی خدا جوابتون رو آنچنان بده که در ذهن و قلب من نگنجه💖

خدا جان تو خودت هدایتم کن به پر منفعت ترین و بهترین رفتار و عمل برای من💓🌹چنان کن که در هر عملم،بیشترین منفعت برای من باشه و خوبیهای زندگیم و حفظ و ترمیم و تقویت کن بهشون اضافه کن...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نیت دارم روز ولادت حضرت زهرا سلام الله ،ختم تسبیحات حضرت زهرا رو به نیت تمام مستأجرین که ان شاالله خدا خونه دارشون کنه وبه نیت دوست خودم که بنده خدا صاحب خونه جوابش کرده بتونه جای مناسبی رو اجاره کنه بگذارم اگه کسی سختش نبود ودلش خواست من رو دراین ختم یاری کنه ۱۴۰۰۰دور بشه

نیت دارم روز ولادت حضرت زهرا سلام الله ،ختم تسبیحات حضرت زهرا رو به نیت تمام مستأجرین که ان شاالله خ ...

خیر ببینی الهی جانم،کاش میتونستم عزیزدلم💓🌹

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 💖

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 💖

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 💖💖

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای گلم حالم خیلی بده ممنون میشم دعام کنید خدا کمکم کنه و یارم باشه و ممنون میشم یک صلوات مهمونم کنید.

تمام بدنم بخه سرم داغ قلبم رو هزاره ناخنام کبوده.اینقدر اذیتم میکنن بعضیا

@mtata  

@کاربریپاکشده  

@سرو،محمد  

@زیبایعجیر  

وای به دادم برسید💔

دوستای گلم حالم خیلی بده ممنون میشم دعام کنید خدا کمکم کنه و یارم باشه و ممنون میشم یک صلوات مهمونم ...

عزیزم ان شاالله ک همه چی به بهترین شکل ممکن برات به سمت خوبی و آرامش بره و هر اثر درد به راهی برای خوشبختی ختم‌بشه و خوشبختی و خوشی بینهایت سهمت بشه از زندگی 

۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم ک به آرامش برسی 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزم ان شاالله ک همه چی به بهترین شکل ممکن برات به سمت خوبی و آرامش بره و هر اثر درد به راهی برای خ ...

مرسی خانوم،مرسی بزرگوار،ممنونم دعا کن امشب به نفع من تموم بشه،دعا کن به خوشی تموم بشه،خدا چقدر اذیتم می کنن چقدر ناحقی می کنن،خدا تا حالا یه اعتراضم بهشون نکردم،خدایا بهشون کوچک ترین جواب کلامی و رفتاری پس ندادم..‌‌.

چقدر حرف دارم،کاش قدر بشناسن،کاش بفهمن چه کارایی کردن که کوه محبتم اکه می کردن که نکردن جواب اون بی حرمتی و ناحقی و ظلم نبود...

خدایا چقدر خانمی کنم ولی من خراب بشم‌.چقدر قدرم شناخته نشه...

خسته ام خدایا خسته.‌..

عزیزم ان شاالله ک همه چی به بهترین شکل ممکن برات به سمت خوبی و آرامش بره و هر اثر درد به راهی برای خ ...

دعا کن گلم برای امشب و برای تمام زندگیم.دعا کن برای همه نیتها و آرزوهایی که دارم،الهی خیر ببینی،الهی از دغدغه فارغ بشی الهی خوشبخت بشی

دعا کن گلم برای امشب و برای تمام زندگیم.دعا کن برای همه نیتها و آرزوهایی که دارم،الهی خیر ببینی،الهی ...

الهی ک در برابر هرخوبی ک میکنی هزاران برابرش رو خدا تو زندگیت متجلی کنه و خودش پشت و پناهت باشه تا به ابد 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
الهی ک در برابر هرخوبی ک میکنی هزاران برابرش رو خدا تو زندگیت متجلی کنه و خودش پشت و پناهت باشه تا ب ...

مرسی عزیزم از دعا های قشنگت.اتفاقا دیشب خوب پیش نرفت برام اما بازم الهی شکر به هر نعمتشی که من درک می کنم و درک نمی کنم.

عزیزم بخدا خیلی سخته همه ی حس حال قشنگت بخاطر هیییچ نابود بشه،یا به ناحق خوشیهلتو از دست بدی،عشق و ارزشمندی و مقبولیتی که داشتی رو خراب کنن،سر چیزای واقعا مسخره...

سخته دو تا خوبی از روی تظاهر و سیاست ببینی و هزار تا بدی،هیچوقت هم اعتراض نکنی،دم نزنی بی احترامی نکنی و آخرش هیچکس هم نفهمه و تازه بده هم بشی.

سخته قشنگترینا رو بدست بیاری و بعد شاهد افولش باشی.

ببخشید عزیزم حس کسی رو دارم که دوست داره یه آغوش داشته باشه بره توش و سیر دلش از همه ی بدیهای زندگیش گریه کنه و درکش کنن و حق بهش بدن...

ببخشید اگه اینا رو بهت میگم،ببخشید وقتت با نوشته های من گرفته میشه و بار منفی ای که داره پیامم...

ببخشید عزیزم،الهی خبر معجزه بدی تو زندگیت دوباره،منو خیلی یاد کن تا مشکلاتم حل بشه انشالله 💖🌹بیام به خبر خوش پیشتون💓💓💓

خدا نمیدونم چه کردم الان اینجام،ولی تو که اهل خیر و رحمتی نجاتم بده،امروز رو قشنگش کن و چنان اتفاقات گذشته رو حل و فصل کن که بهتر از قبل هم بشه داشته ها و حس و حالمون.بهتر از قبل...

خدا جان جسارت نمیکنم و به کارت خرده نمی گیرم،فقط میگم کمکم کن بهترین حال و حاجت روایی نصیبم بشه...

خدا جان،چکار کنم،خودت همه چیز و درست کن الهی💓💓🌹🌹

مرسی عزیزم از دعا های قشنگت.اتفاقا دیشب خوب پیش نرفت برام اما بازم الهی شکر به هر نعمتشی که من درک م ...

خواهر قشنگم تابوده دنیا همین بوده قطعا جواب خوبی خوبی نیست و وقتی خوب و مهربونی نمیتونی جواب بدی رو با بدی بدی و باز خوبی میکنی چون واقعا انسانی و انسانیت ارزش وجودته مطمئن باش خدا میبینتت و خودش جواب همه خوب بودن هات رو خواهد داد فقط باید صبرمون بیشتر بشه 

خدا خیلی صبوره اما بلاخره به موقعش دست به کار میشه توکارت رو به خدا بسپر و غصه نخور خواهرم 

خواهر قشنگم تابوده دنیا همین بوده قطعا جواب خوبی خوبی نیست و وقتی خوب و مهربونی نمیتونی جواب بدی رو ...

ممنونم مهربونم الهی خبر معجزه زندگیتو بهمون بدی قشنگم،التماس دعا❤️❤️❤️❤️

دوستای گلم حالم خیلی بده ممنون میشم دعام کنید خدا کمکم کنه و یارم باشه و ممنون میشم یک صلوات مهمونم ...

سلام عزیزم

به نیت آرامشت حمد خوندم و از خانم فاطمه زهرا میخوام خودش ضامن آرامش زندگیت بشه عزیزم💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
سلام عزیزم به نیت آرامشت حمد خوندم و از خانم فاطمه زهرا میخوام خودش ضامن آرامش زندگیت بشه عزیزم💖

گل مهربون خوبی؟چه خبر حال دلت بهتره؟

گل مهربون خوبی؟چه خبر حال دلت بهتره؟

شکر ، حال دلم گرفتست از بس اینروزها خدا داره سخت میگیره ولی با این حال همش دعام اینه که زودتر بیاد مهدی فاطمه💔💔 دلم خیلی شکسته و میدونی آدم از غریبه نمیخوره از خودی هاست که قلب آدم تیکه تیکه میشه و نکته بد ماجرا میدونی کجاست ؟ اینکه با همه بدی هایی که کردن همه افراد درجه یکم من باز هم دوسشون دارم و طاقت دیدن ناراحتی شون رو ندارم 

نمیدونم  . . . 💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
شکر ، حال دلم گرفتست از بس اینروزها خدا داره سخت میگیره ولی با این حال همش دعام اینه که زودتر بیاد م ...

عزیزفلبم،الهی دورت بگیرم،میفهممت،ای خدا،الهی خیر همه کمکات و خیر خواهی هات رو ببینی و مضاف بر اون خدا هزاران برابر رحمتش رو نصیبت کنه،خدا چنان کاری برات کنه که از تصور حقیر ما روسیاها بسیااار خارج باشه،خدایا رحمت و خیر بسیارت رو نصیب این دوست عزیزم کن که خیلییی خاطرش عزیزه،به خاطر آبرو و عزت امام حسین علیه السلام...

الهی به آبرو و عزت و به حق انتظار و دل پر از درد امام زمانم کمکش کن و خوشی و رضایتی بی نهایت نصیبش کن و زخمهاش رو چنان درمان کن که از قبل هم بهتر بشه تو که قادر مطلقی و شر و ناکامی و کمبودها و بدی های زندگیش رو درگون به نعمتهای بسیااار مطلوبت کن چنان که لذتی عمیق سهم عزیزقلبم،نلزنین خواهرم بشه.

نازنینِ خواهر،عزیزِ خواهر،حضرت زهرا (س) مادری کنه برات،یا حضرت زهرا(س)

یا زهرا،ببخش روسیاهیمونو مادری کن و نشونمون بده عمق خوبی و مهربونیتو... چنان کن لایق مهرت باشیم،کمک کن با دعاهای مادرانه،پیش خدا خیلی عزیزی،خیلی،

...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792