2821
2789
عنوان

سفر به مشهد

334 بازدید | 10 پست

عزیزان و علی الخصوص دوستان ساکن مشهد!!

لطفا راهنماییم میکنید که اگه بخوایم تو ماه بهمن( هم اواسط بهمن و هم آخر بهمن ) تو تعطیلاتی که داره بیایم مشهد هوا اونجا اون موقع ها چطوره؟میشه رفت زیارت و خوش میگذره؟؟

و یه هتل آپارتمان با غذای خوب و نزدیک به حرم و با قیمت معقول معرفی کنید!

ممنون از محبت شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مشهد همیشه خوش میگذره حتی توی برف 

مهم اینه طلبیده بشیم گلم 

هتل آپارتمان های نزدیک حرم بنظرم قیمت معقول رو ندارن اگر دنبال کیفیت خوب باشی و هم زمان های تعطیلی و شلوغی مناسبت ها بخواهی بیایی 

توی سایت علی بابا یا فلای تودی یسری با تخفیف میذارن سرچ کنی 

بعد توی گوگل بزن خیلی ها نظر دادن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
فعلا ک قندیل میبندیم خواهر تا اونموقع معلوم نیست هوا چطور باشه

آره شنیدم الان سرده،اما اواسط بهمن رو گفتم بپرسم چطوریه،خیلی دو دلم رو سرمای شدید اون موقع،گفتم بپرسم که طبق سال های پیش بهمن چطوریه هواش

بنظرم مشهد همیشه خوش میگذره حتی توی برف  مهم اینه طلبیده بشیم گلم  هتل آپارتمان های نزدی ...

انشالله قسمت باشه بیایم ، چون بچه هست انگار نسبت به سرما دو دل میشم!

ممنون از راهنماییتون گلم⚘

انشالله قسمت باشه بیایم ، چون بچه هست انگار نسبت به سرما دو دل میشم! ممنون از راهنماییتون گلم⚘

خواهش میکنم گلم 🌹

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا