2777
2789
عنوان

ی خاطره خنده دار و حرص درار ....

133 بازدید | 10 پست

چن سال پیش ک ۱۴سال اینام بود سر سفره داشتیم قرمه سبزی میخوردیم دهنم پر غذا بود ک دیدم عطسه دارم اونم شدید انثد فوری بود ک حتی نتونستم رومو کنم اونور محکم دهنمو گرفتم عطسع نکنم اما نا خوداگاه ی گوشه از دهنم باز شد پاچید رو سفره و بشقابا هیچکس غذا نخورد😪😂😂😂

اه اه تصورت کردم😂

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

😐 ای بابا خیلی بد بود که

دیشب خونه مادر بزرگم همه جمع بودیم 

پسرم گفت مامان من میخوام برم پیش داداشم لطفا قورتم بده

گفتم نمیشه که 

یعو برگشت گفت پس اون جطوری رفته اونجا😐

شوهرعممو عموهامو پسراشو همه بودن

پسر خاله مامانم تو عروسی داییم گفت چرا نمی‌رقصی گفتم مریضم کمرم درد می‌کنه 😑💔 چشماش اینطوری شد😳🤦🏿‍♀️ولی من سرما خورده بودم اون فکر منظورم پریودی بود چند روز بعدش میریم زیارت صدام زد بیا اینجا کمرت بزن ب این سنگه میگن شفا میده😐 دیگ روم نمیشه نگاش کنم

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺