2777
2789
عنوان

زندگی من ...

271 بازدید | 21 پست

سلام من ۲۲ سالمه و همسرم ۲۳ نزدیک ب دو سال هستش ک ازدواج کردم

من از بچگی بیماری قلبی داشتم و ۴ بار عمل شدم بعد اینکه خانواده خیلی تعصبی دارم ک خیلی ب حجاب گیر میدادن البته ن اینکه خیلی بی حجاب باشم...پدرم رو هم توی سن ۱۳ سالگی از دست دادم کلا توی خانواده ای بزرگ شدم ک فقط دعوا بوده و بی محبتی بعد از فوت پدرم ، مادرم ازدواج مجدد کردن ب شخصه خیلی اذیت شدم ب خاطر رفتار های همسر مادرم خیلی آدم دخالت گری هستن و حتی ب جای رسید ک من رو هم کتک زدن ...

خانواده مادرم و اطرافیان جوری رفتار میکردن ک ب خاطر حجاب و یا ب خاطر مشکل قلبم کسی با من ازدواج نمیکنه...۲۰ ساله ک بودم عمل قلب انجام دادم حدودا یک ماه بعد همسرم ازم خواستگاری کرد من هیچ علاقه ای نداشتم فقط ب خاطر شرایطم ازدواج کردم واقعا خسته شده بودم ولی الان هم رابطم با همسرم خوب نیس حتی دو روز از زندگی مشترک ما گذشته بود ک برادر ایشون از شهر خودشون اومدن پیش ما و ۴ ماه موندن خونه من ..خیلی اذیت شدم همش با همسرم بحث میکردم اونم هیچ وقت ب داداشش نگفت ک بره ب حدی ک ی بار منو بد جور کتک زد ...الان نمیدونم چیکار کنم اگ جدا بشم خانواده خودم اذیتم میکنن اگ هم نشم واقعا نمیدونم چطوری زندگی کنم..همسرم شرایط مالی خوبی هم نداره و قبل ازدواج با من توی روستا زندگی می‌کرده و بچه اول خانواده هستش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن مستقل بشی کار کنی سریع اقدام به طلاق نکن اول خودتو جمع و جور کن بتونی خونه اجاره یا رهن کنی و ...

پیشنهاد خوبیه ولی بعد طلاق غیر ممکنه اجازه بدن تنهایی زندگی کنم اصلا اجازه طلاق هم بهم نمیدن