2777
2789
عنوان

کسایی ک رفتن کیش

1543 بازدید | 23 پست

میشه بگین بهترین هتلش ک هم مرتب و تمیز باشه سرویس دهی خوب داشته باشن و قیمتشون هم زیادی بالا نباشه معرفی کنید

کدوم تفریح هاش بهتره ک برم؟

چه لوازمی نیاز دارم و اینکه لباس خنک ببرم یا پاییزی الان خواهش چجوریه به نظرتون؟

ممنون میشم هرچی میدونید بگید سفرم پنج روزه هست

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یعنی هیچکی نیست بهم راهنمایی بده😐🥲

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هتل شایان خوبه.شایگان خوبه..فلامینگو متوسط بود انگار ۴ ستاره ست..بین الملل افتضاح بود با اینکه ۵ ستاره ست..بقیه شو درست یادم نیس..باغ پرندگانش یع روز وقتتو میگیره اخرین سانسش فقط که مربوط به دلفین هاست خیلی خوبه ولی یه روز باید وقت بذاری..دیگه جنگ شبانه عالیه هم اقبالی هم اون پسره اسمش یادم رفته..چی میخای بدونی دیگه

سلام عزیزم

من یکبار رفتم،سال ۹۷ اوایل اردیبهشت ماه که هوا یکم گرم بود،دمای هوای الان رو نمیدونم‌چجوره. ولی من خیلی وسیله نبرده بودم ی چمدون کوچیک برای خودم و همسرم

ولی تفریحاتش ،تفریحات دریاییش همه رو رفتم که خوب بودن،پاراسل،غواصی، شاتل ، کشتی تفریحی 

ولی رستوران موزیکال رفتیم که بنظر من پول هدر دادنه، یک روز تور دور جزیره رفتیم که چند جا بردنمون از جمله کاریز که اونم قشنگ بود.

اگر سافاری هم دوس دارین بدک نیست.

هتلم ما آبادگران رفتیم ،خیلی لوکس نبود ولی خب هم قیمتش خیلی خوب بود، هم کنار دریا بود ،راحت میرفتیم کنار ساحل و هم اینکه اون موقع کیفیت غذا و تنوعشم خوب بود.

ساحل مراجان هم قشنگ بود. 

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍

هتل کوروش..شایان..ترنج..جزو هتل های خوب هستن

برای تفریحاتشم اونجا که میری داخل هتل خودشون گیت دارن که براتون تفریحاتو با تخفیف حساب میکنن وبلیطهارو از همونجا تهیه میکنید...همه هتل ها دارن

هزینه تفریحات اگه بخای همرو بری تقریبا برای هر نفر هشت میلیون میشه

لباس راحتی بیرونی اونجا خیلی بدردت میخوره

چون اکثرا بیرون هستی اذیت نشی 

کیش هواش انقدر سرد نمیشه که احتیاج به لباس گرم داشته باشی فقط گاهی بارون میاد ولی بقیه روزها آفتابیه

اگه با تور بری بهتره

هتل شایان خوبه.شایگان خوبه..فلامینگو متوسط بود انگار ۴ ستاره ست..بین الملل افتضاح بود با اینکه ۵ ستا ...

من پاراسل و خیلی دوست داشتم تو بازیاش..ولی از غواصی میترسیدم بستگی به خودت داره و روحیه ت..شاتل بود یکین فک کنم اونم خبلی حال کردم..موتور سواری.من تقریبا خیلی رفتم‌نمیدونم چیا میخای بدونی..لباس خنک بردار ولی حتما چند تا پاییزع واسه شباس داشته باش

هتل مریم سورینت،  هتل شایان خوبیش اینه کنار ساحله هتل شایگان ،فلامینگو هم خوبه ، هتل سارا قیمتش مناسبه و مرکز هم هست .هوا هم الان در حال حاض خنکه شباش . سیزده چارده درجه بالای صفره. 

من چهار بار رفتم ،دوبار خودمون خونه گرفتیم دو بار هتل (یبار هلیا ،یبار نور قائم ) فکر کنم چهار ستاره بودن بیشتر شبیه سوئیت آپارتمان بزرگ و شیک بودن تا هتل ،ما کلا نمیخاستیم زیاد هزینه هتل بدیم چون عملا فقط برای خواب میرفتیم هتل و یکی دو ساعتم ظهر واسه استراحت ( اگه هتل قیمت مناسب میخای من از اینا راضی بودم )

همون اول که رسیدین برین کل برنامه هاتون و بگیرید که بتونید قراره تایمتون چه طور بگذره 

شب ها رو حتما جنگ برید (اکبر اقبالی معروف تره یه پسره دیگه هم هست خیلی خوبه اسمش یادم شده ولی خیلی شب خوبی بود جنگش ) کنسرت هم برید ،

دلفین ها رو واسه یبار رفتن خوبه ،

سافاری رو رفتیم ولی جالب نبود به نظرم 

تفریحات دریای کیش کامله ( پارسل شاتل بنانا غواصی جت اسکی ) اینا رو رفتم ولی هنوز کلی چیز های دیگه هم داره که ایشالله واسه دفعه های بعدی 

تور گشت جزیره برید قیمتش خوبه و نسبت به قیمتش خیلی دور میزنید همون و بخاین با تاکسی جدا برید کلی هزینه تاکسی میشه 

یه عکاس همیشه همراه اون تور هست که عکس های خیلی خوبی میتونید بگیرید 

تور گشت دریایی اش عملا چیزی نداره میبره طبقه پایین و هیچی نیست ولی همون آهنگ و بزن برقص بالاش خوبه 

کشتی ها هم اصلا خوب نیست قیمت بالا غذای افتضاح 

رستوران میرمهنا غذا دریایی اش معروفه  ،دارچین ،هشتگ فست فودش معروفه کوه نور صفدری ،اینا رو هم رفتم خوب بوده معروف هاش ایناست 

لباس هام تا میتونی با خودت ببر رنگ و وارنگ شاد و تابستونی 

واسه شب هام من خودم گرمایی ام هوا برام عالی بود همیشه هم زمستون رفتم 

همین ها دیگه ...اها پاساژ گردی هاشم حال میده ،هم خرید میکنی هم پره کافه و نوشیدنی های خوشمزه است ،صندلی ماساژور دااره همه پاساژ هاش 

در کل کیش خیلی خوبه ،امسال هنوز نرفتیم ایشالله اوایل اسفند میریم 

هتل شایان خوبه.شایگان خوبه..فلامینگو متوسط بود انگار ۴ ستاره ست..بین الملل افتضاح بود با اینکه ۵ ستا ...

مرسی گلم یعنی میکنید  باغ ‌زندگانش رو نریم چون سه یا چهار روز بیشتر نیستم

سلام عزیزم من یکبار رفتم،سال ۹۷ اوایل اردیبهشت ماه که هوا یکم گرم بود،دمای هوای الان رو نمیدونم‌چجو ...

سلام گلم مرسی از توضیح کاملت ❤️

هتل کوروش..شایان..ترنج..جزو هتل های خوب هستن برای تفریحاتشم اونجا که میری داخل هتل خودشون گیت دارن ...

خیلی هم عالی من بار اولمه ک میخوام برم و نمیدونم استایل تابستونی بزنم یا پاییزی این موقع سال

من پاراسل و خیلی دوست داشتم تو بازیاش..ولی از غواصی میترسیدم بستگی به خودت داره و روحیه ت..شاتل بود ...

اوه منم از غواصی میترسم وشنا هم اصلا بلد نیستم😂 ولی خب هیجان رو دوست دارم

به نظرت با مانتو باشم زشته! تیپای شومیز شلوار یاپیراهن بهتره؟

هتل مریم سورینت،  هتل شایان خوبیش اینه کنار ساحله هتل شایگان ،فلامینگو هم خوبه ، هتل سارا قیمتش ...

هزینه هاش چجوریه؟ 

من چهار بار رفتم ،دوبار خودمون خونه گرفتیم دو بار هتل (یبار هلیا ،یبار نور قائم ) فکر کنم چهار ستاره ...

خیلی ممنون از توضیح کاملت به نظر شما هتل بریم بهتره یا خودمون خونه بگیرم به صرفه تره؟ منظورتون اینکه بریم اول همه جاهایی ک میخوایم بریم بلیطشون رو تهیه کنیم؟؟

من یکم سرماایم پس لباس گرم لازمم میشه

به نظرتون چقدر هزینه باید داشته باشیم ک بتونیم بیشتر جاهای تفریحیش رو بریم با سی یا چهل میلیون میشه یا بیشتر میخاد؟؟