من چهار بار رفتم ،دوبار خودمون خونه گرفتیم دو بار هتل (یبار هلیا ،یبار نور قائم ) فکر کنم چهار ستاره بودن بیشتر شبیه سوئیت آپارتمان بزرگ و شیک بودن تا هتل ،ما کلا نمیخاستیم زیاد هزینه هتل بدیم چون عملا فقط برای خواب میرفتیم هتل و یکی دو ساعتم ظهر واسه استراحت ( اگه هتل قیمت مناسب میخای من از اینا راضی بودم )
همون اول که رسیدین برین کل برنامه هاتون و بگیرید که بتونید قراره تایمتون چه طور بگذره
شب ها رو حتما جنگ برید (اکبر اقبالی معروف تره یه پسره دیگه هم هست خیلی خوبه اسمش یادم شده ولی خیلی شب خوبی بود جنگش ) کنسرت هم برید ،
دلفین ها رو واسه یبار رفتن خوبه ،
سافاری رو رفتیم ولی جالب نبود به نظرم
تفریحات دریای کیش کامله ( پارسل شاتل بنانا غواصی جت اسکی ) اینا رو رفتم ولی هنوز کلی چیز های دیگه هم داره که ایشالله واسه دفعه های بعدی
تور گشت جزیره برید قیمتش خوبه و نسبت به قیمتش خیلی دور میزنید همون و بخاین با تاکسی جدا برید کلی هزینه تاکسی میشه
یه عکاس همیشه همراه اون تور هست که عکس های خیلی خوبی میتونید بگیرید
تور گشت دریایی اش عملا چیزی نداره میبره طبقه پایین و هیچی نیست ولی همون آهنگ و بزن برقص بالاش خوبه
کشتی ها هم اصلا خوب نیست قیمت بالا غذای افتضاح
رستوران میرمهنا غذا دریایی اش معروفه ،دارچین ،هشتگ فست فودش معروفه کوه نور صفدری ،اینا رو هم رفتم خوب بوده معروف هاش ایناست
لباس هام تا میتونی با خودت ببر رنگ و وارنگ شاد و تابستونی
واسه شب هام من خودم گرمایی ام هوا برام عالی بود همیشه هم زمستون رفتم
همین ها دیگه ...اها پاساژ گردی هاشم حال میده ،هم خرید میکنی هم پره کافه و نوشیدنی های خوشمزه است ،صندلی ماساژور دااره همه پاساژ هاش
در کل کیش خیلی خوبه ،امسال هنوز نرفتیم ایشالله اوایل اسفند میریم