2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

منم شوهرم ازواسپرمی داره با fsh بالا شما چیکار کردید؟

دکتر امروز مارو نا امید کرد گفت fsh بالا تو نمونه برداری ۵ الی ۱۰ درصد امید هست

کدوم مرکز میرید

اگه fsh بیاد پایین درست نمیشه؟

سلام عزیزم  منم شوهرم ازواسپرمی داره با fsh بالا شما چیکار کردید؟ دکتر امروز مارو نا امید کرد ...

سلام گلم همسرم fsh حدود ۳۰ هستش دکترم عین شما ب ما گفتن ۵ درصد احتمال هس اسپرم پیدا شه من همش دعا میکنم حداقل سلولای زایاش باشه ک بتونیم سلول درمانی کنیم

هورمون اف اس اچ همسرتون چنده

سلام گلم همسرم fsh حدود ۳۰ هستش دکترم عین شما ب ما گفتن ۵ درصد احتمال هس اسپرم پیدا شه من همش دعا می ...

Fsh 27 هستش

شما پیش کدوم دکتر میرید همسرتون تسه انجام داده؟

ما تازه ۳هفتست فهمیدیم

عزیزم میشه هر راهی رو رفتید جواب گرفتید به منم بگید 

ما دوباره ازمایش fsh تکرار کردیم شاید فرجی باشه اشتباهی شده باشه بعدش میریم مرکز ابن سینا

Fsh 27 هستش شما پیش کدوم دکتر میرید همسرتون تسه انجام داده؟ ما تازه ۳هفتست فهمیدیم عزیزم میشه هر ...

عزیزم هیچ راهی نرفتیم هنوز همسر من شبمی درمانی شده بود تو بچگی علت آزو بودنش اینه حالا صبر کردیم بریم پیش دکتر احسان اطرج ببینیم چی میگن بهمون

عزیزم هیچ راهی نرفتیم هنوز همسر من شبمی درمانی شده بود تو بچگی علت آزو بودنش اینه حالا صبر کردیم بری ...

منم میگم ی بار آزمایشو تکرار کنیم چون همسرم چهار ماه کلومیفن مصرف کرده بود بعد از اون آزمایش هورمونی دادیم ک میگن کلومیفن باعث افزایش fsh میشه 

عزیزم هیچ راهی نرفتیم هنوز همسر من شبمی درمانی شده بود تو بچگی علت آزو بودنش اینه حالا صبر کردیم بری ...

دکتر خوبیه؟

اخه میگن مرکز مام خیلی پولکی هستن هر چی هم میشه میگن برای اهدایی اقدام کنید 

خدا سلامتی بده عزیزم