2777
2789

سلام عزیزم خوبی؟!

نمی‌دونم این کامنتی که میذارم شاید باعث ناراحتیت بشه یا خاطره بدی رو یادت بیاره خیلیییی ازت معذرت می‌خوام ...

در رابطه با گذشته خودت که تویه تاپیک عجیبترین خاستگاری تعریف کردی با یه پسر خیلی عالی آشنا شده بودی و یکسال و....

منم خیلیییی عاشق پسری بودم بی نهایت ... و واقعا پسر خوبی بود دوسال باهم بودیم نه سرد بود نه دعوا کرد نه بی احترامی و کلی عشقم عشقم میکرد و خبرتهش رابطمون بهم خورد ...

من یه دوست صمیمی داشتم خیلییییی صمیمی مثل خواهر و اونم میدونست اینو ‌...

و همو فالو داشتن از همون موقع 

خلاصه گذشت ۶ ماه بعد از کاتمون که من دوستمو فرستادم به یه بهانه بره پی وی طرف ببینه اصن منو یادش هست یا نه...

طرف گفت اصلا نمی‌خواد درموردم حرف بزنه و اینا ...

ولی خیلی وقتا استوری دوستمو ریپلی میکرد و درمورد همون استوری باهاش حرف هم میزد!!!

تا اینکه دوستم میخواست پیجشو حذف کنه استوری خدافظی گذاشت و اونم ریپلی کرد و گفت نه حذف نکن و اینا دوستمم گفت میخواد حذف کنه و اونم بهش گفت تلگرام داری؟! 

دوستمم گفت نه 

طرف هم دیگه چیزی نگفت!!!

به نظرت می‌خواسته طرح دوستی بریزه با دوستم ؟! 

این مسئله هنوزم آزارم میده با اینکه مدت ها گذشته و منو اون دیگه هیچ برخوردی با هم نداشتیم ‌....

( خداروشکر من به رفیقم خیلی اعتماد دارم ولی اون پسره ....... البته پسریه که ذهنش بسته نیست و رفیق دختر معمولی داره .....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟! نمی‌دونم این کامنتی که میذارم شاید باعث ناراحتیت بشه یا خاطره بدی رو یادت بیاره خ ...

سلام گلم.شاید هدفش همین بوده باشه وشایدم نه.ازپسرا رفتارایی میبینی که باورت نمیشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
سلام گلم.شاید هدفش همین بوده باشه وشایدم نه.ازپسرا رفتارایی میبینی که باورت نمیشه

اهوم....🥲 مرسی عزیزم❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اهوم....🥲 مرسی عزیزم❤️

فکرتوصرف این چیزای بیخودی نکن توباارزشترازاین حرفایی.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
فکرتوصرف این چیزای بیخودی نکن توباارزشترازاین حرفایی.

مرسی مهربون❤️ امیدوارم خوشبخترین بشی🤍