2777
2789

خدابخواد سال دیگه اقدام میکنم دعا کن خدا یه دختر نازو خوشگل و سالم بهم بده🌹 ان شاالله باردار باشی و نی نی شمام سلامت بیاد اغوشتون🌺

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابخواد سال دیگه اقدام میکنم دعا کن خدا یه دختر نازو خوشگل و سالم بهم بده🌹 ان شاالله باردار باشی و ...

ا

انشاالله که هرچی میخوای همون بشه ❤️

ممنون عزیزم انشاالله 💞

ا انشاالله که هرچی میخوای همون بشه ❤️ ممنون عزیزم انشاالله 💞

قربونت برم عزیزدلم♥️🌹

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
دردشدید سینه.وهمینکه درد پریودی ونیومدن

درد شدید که ندارم ولی نوکش درد میکنه حساس شده گاهی خودشون تیر میکشن

درد پریودیم داشتم ولی الان کم شده فقط کمر دردم و گاهی زیردلم تیر می‌کشه 

خدانکنه گلم 💋💞

🌸🌺

درد شدید که ندارم ولی نوکش درد میکنه حساس شده گاهی خودشون تیر میکشن درد پریودیم داشتم ولی الان کم ش ...

برامنم همونطور بود ولی درکل پریودی سینه دردندارم هم بارداری اول هم دوم بااین علائما فهمیدم اولی درد خفیف نوک سینه اینسری سنگین ودردناک شده بود

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
انشالله که بارداری بی بی بزن مثبت بود بیا بگو

امروز ۱۸ روز از موعدم میگذره یه بار روز شش زدم منفی بود به بار روز یازده زدم بازم منفی بود حالا فردا اگه خدا بخواد میرم ازمایش