2777
2789
عنوان

خشم و کینه رو چه جوری از بین ببرم

1820 بازدید | 51 پست

تقریبا یک ماه و نیم هست مادرشوهرم هرچی دلش خواست گفت بهم و من کلی ناراحت شدم حالا این خشم و ناراحتی و کینه خیلی اذیتم میکنه واقعا هم خودم رو وهم شوهرم اذیت میکنم نمیدونم چیکار کنم خشم و کینه ام تموم شه فرامو بشه

خدایا خودت رو عشقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل خودت توی ذهنم و فکرم میرم میخوابونم زیر گوشش یا دختر پخمه و تنبلشو فحش میدم ک جیگرش خون شه .ولی در واقعیت این منم که داغونم اون عفریته عوضی چیزی ازش کم نمیشه. این ماییم ک با حرص و جوش پوست و بدنمون داغون میشه. خوشبحال عروسای شاداب و حاضرجواب ک حرف بشنون ده تا حرف میزنن

از بین نمیره منم دوهفته اس مادرشوهرم حرف مفت بهم زده  هنوز داعونم

منم پریشب. خداشاهده بیست بار توی فکرم باهاش درگیر شدم و دعوا کردم ولی در واقعیت عین بزکوهی هستم ک فقط نگاه میکنم. انشالا سر دخترش بیاد 

منم مثل خودت توی ذهنم و فکرم میرم میخوابونم زیر گوشش یا دختر پخمه و تنبلشو فحش میدم ک جیگرش خون شه . ...

دلم برای شوهرمم میسوزه مدام سرهر چیزی رفتار مادر و خواهراشو تو سرش میزنم دست خودم نیست مدام مثل یک فیلم حرفای مفتشون جلوی چشمم هست دلم میخواد زندگیم رو از نو بسازم شوهرم واقعا مرد خوبیه

خدایا خودت رو عشقه