2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 144 پست
تهمینه جون چه خبرا حالت خوبه  چی‌میکنی با تو راهیت؟

سلام عزیزدلم شکر خدا دعاگوتم تو خوبی سرحالی گلم؟ 

منکه همش سعی میکنم بیرون نرم و بیشتر استراحت کنم اما خب دلم پوسید همش تو خونه... هیچ علائمی هم دیگه ندارم جز یه کوچولو خستگی گاهی وقتا شک میکنم به خودم که اصلا باردارم😁🙈

تو چه خبرا چکارا میکنی؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
سلام عزیزدلم شکر خدا دعاگوتم تو خوبی سرحالی گلم؟  منکه همش سعی میکنم بیرون نرم و بیشتر استراحت ...

دعا به جونت گلی منم خوبم 

من اوایل دستشوییم زیاد میرفتم 

چند هفته شدی سنو قلب رفتی 

خوب میکنی سه ماه اول مراقب خودت باش

به سلامتی دنیا بیاریش گلم

Life goes on😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا به جونت گلی منم خوبم  من اوایل دستشوییم زیاد میرفتم  چند هفته شدی سنو قلب رفتی  ...

مرسی عزیزدلم امروز رفتم تو 6 هفته 

هنوز هیچ کاری نکردم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
دکتر ویزیت نشدی؟؟؟ منم آبجیم تازه فهمیده حاملس 

عزییییزم مبااارکه داری خاله میشی😍😍😍

چرا ویزیتم کرد دو هفته پیش گفت سه هفته است سن حاملگیت بهم ویتامین دی و یدوفولیک داد برام ازمایش نوشت گفت هفته دیگه برو هنوز نرفتم گفتم برا 30 بهمن که نوبت دارم پیش دکتر جدیده بزارم اون برام بنویسه 

به سلامتی سلامت دنیا بیاریش قربونتتتتتت 

فداااات بشم اجی مرررسی همچنین شما راستی الان چند هفته ای؟؟؟ تعیین جنسیت رفتی؟؟؟ 

فداااات بشم اجی مرررسی همچنین شما راستی الان چند هفته ای؟؟؟ تعیین جنسیت رفتی؟؟؟ 

من ۱۷ هفتم تموم شد امروز 

۱۶هم ویزیت دارم نمیدونم آنومالی بفرسته یا نه 

ولی کم مونده بفهمم چیه😍

Life goes on😊😊
من ۱۷ هفتم تموم شد امروز  ۱۶هم ویزیت دارم نمیدونم آنومالی بفرسته یا نه  ولی کم مونده بفه ...

ماشالله بسلاااامتی عزیییزم انشالله هرچی باشه دختر یا پسر سالم و صالح باشه گلم

ماشالله بسلاااامتی عزیییزم انشالله هرچی باشه دختر یا پسر سالم و صالح باشه گلم

سلامت باشی 

همچنین خودتو نی نی ات سالم سرحال باشین 

سلامت بیاد بغلت مامان خوشگله

راستی ببخشیدمیپرسما چندسالته

Life goes on😊😊
سلامت باشی  همچنین خودتو نی نی ات سالم سرحال باشین  سلامت بیاد بغلت مامان خوشگله راستی ...

اختیار داری عزیزم من 28 سالمه

من ده روز عادت نمیشم بخاطر خوردن قرص اورژانسی به هورمونام گند زدم .کسی هست بدونه چیکار کنم چی بخورم ک بشم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید