2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 144 پست
عشقم صد در صد مثبته برای منم دعا کن اگر این ماه مثبت نشه وقت IVF دارم. به دعات باوردارم.

عزیزدلم الهی بحق یتیم کربلا و بحق ابروی حضرت ابالفضل خودش ضامنت بشه همین ماه باردار بشی و نیاز نباشه بری زیردست دکترا 

خدا رو به ابروی ابالفضل قسم بده حتما سر سجده برا بقیه دعا کن بعدش برا خودت یقین داشته باش با ابروی ابالفضل به مراد دلت میرسی مثل من که نذر کردم سفره بندازم براش و خدا رو به ابروی ابالفضل قسم دادم و خدارو هزااااران مرتبه شکر گمونم به مرادم رسیدم

ویچیز دیگه حتماااا نیت کن اسمشو از اهل بیت بزاری ردخور نداره❤️ از صمیم قلب سرنماز برات دعا میکنم اسمتم بگو اجی

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند شده  من دوماه پیش شد ۱۲۰ فک کنم اینجا

108 تومن بود 

عزیزم بسلامتی نینیت چندوقتشه😍😍😍

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
چند شده  من دوماه پیش شد ۱۲۰ فک کنم اینجا

اجی فردا میخوام برم پیش متخصص که برام ازمایش بنویسه و تشکیل پرونده بدم بنظرت فردا برم یا هنوز زوده؟؟؟ 

امروز با اینکه مثانم خالی بود تست زدم زود پررنگ شد درجا قرمز شد

راستش چون یکم ازم کار میکشن میخوام زود خانواده بفهمن باردارم بزارن استراحت کنم😔

اخه الان میگم کمرم درده میگن چته درده 

بگم باردارم هم باور نمیکنن چون سر دخترم میگفتم تست زدم مثبته باور نمیکرد مادرشوهرم میگفت نه و زوده و فلان و... 

الانم مطمئنم همینو میگه برا همین دوست دارم زود جواب ازمایشمو بگیرم 

از یطرف میترسم بگن باز اخر هفته بریم بیرون و من نمیتونم برم چون وقتی میریم همه کارهارو باید من انجام بدم و توانشو ندارم اصلا 

اجی فردا میخوام برم پیش متخصص که برام ازمایش بنویسه و تشکیل پرونده بدم بنظرت فردا برم یا هنوز زوده؟؟ ...

برو بنویس 

۲.۳ روز میگذره از آزمایشت دیگه 

عددشم بالا بره یعنی حامله ای دیگه 

به سلامتی بری باخبر خوش بیای که خب مطمئنم 

دیگه بی بی چک چند بار اونم پررنگ اشتباه نمیکنه که

واسه بیرون رفتنو کارا نمیتونی بهونه دیگه ای بیاری ؟؟

مثلا سرماخوردگی چیزی 

ولی امیدوار باش هستی 

من حامله بودما یدونه بیبیچک زدم مثبت شد پررنگ دیگه مطمئن شدم 

بهداشت رفتم گفت بری سنو بهتره نشون میده رفتم سنو گفت تو شکمت هیچی نیست اصلا حامله نیستی تنبلیم داری اصلا حامله نمیشی😅

Life goes on😊😊
برو بنویس  ۲.۳ روز میگذره از آزمایشت دیگه  عددشم بالا بره یعنی حامله ای دیگه  به س ...

مرررسی که هستی عزیزم ممنونم ازت

خواهر این دکترا حرفا میزنن که خدا هم خوشش نمیاد انگار پناه بر خدا خودشون خدان 

منم پارسال رفتم پیش یه متخصص تو شهر خودمون اسپرم شوهرم یکم کم بود چنان دنیا رو اوار کرد رو سرم که خانم تو اگه حامله شدی من اسمموعوض میکنم به قول اجیم میگه برو الان بهش بگو اسمتو عوض کن😂😂

امروز بیبی چک و نشون مادرشوهرم دادم دیگه صبح داشت بارون میزد گفتم بهش نشون بدم بگم باردارم که حواسش باشه بهم.... گفتم همون به امید خدا هفته ی دیگه میرم برا ازمایش که یوقت نیاز به تکرار هم نداشته باشه 

ولی اجی میگم من هیچ علایمی جز یبوست و خستگی و کمر درد خفیف بعد کار کردن ندارم بنظرت طبیعیه؟؟؟؟ 

مرررسی که هستی عزیزم ممنونم ازت خواهر این دکترا حرفا میزنن که خدا هم خوشش نمیاد انگار پناه بر خدا خ ...

آره بابا 

منم اولش فقط تکرر ادرار داشتم هیچی فک میکردم بدون علامتم که دوماه تموم شد شروع شد

ولی یه ماه حالت تهوع داشتم فقط الانم خیلی کم 

من ماه اول هیچی فقط هی میرفتم دستشویی 

دوم بد بود حالت تهوع استفراغ خستگی دل درد کمر درد سردرد کلا هرچی علائمه بودا 

ماه سومم مث دومی 

ولی تو ماه چهارم کمر دردو گاهی نشستنی پاشدنی دلم درد میگیره

مال توام حالا کوچولواه قشنگ بالا ..تو ترکی بالا یعنی بچه...یواش یواش خودشو نشون میده 

Life goes on😊😊
مرررسی که هستی عزیزم ممنونم ازت خواهر این دکترا حرفا میزنن که خدا هم خوشش نمیاد انگار پناه بر خدا خ ...

آره والا زورشون میاد جوابتو بدن 

من ۸ساله ازدواج کردم ۷ سالشو اقدام بودم تا خدا اینو. داد

دودفعه سقط داشتم دوبارشم زیر دست دکتر باردار نشدم یهویی اومد یهوییم رفت 

ولی اینهمه همدان رفتم دکتر پیش بهتریناش مثلا انگار نه انگار

یه ویزیت رفتم تهران پیش یه دکتر متوسطی بود بعد دقیقا همون دارویی و داد که چندسال بود مصرف میکردم نمیشد 

ولی فقط تو ضیح داد ساعت چند بنداز کی رابطه داشته باشو اینا که دقیق رعایت کردم همون ماه حامله شدم 

میگم یعنی اینهمه توهمدان پول کشیدن ازم یکم دقت نزاشتن بگن چجوری مصرف کن حداقل یکی از یکی بداخلاق تر

Life goes on😊😊
آره بابا  منم اولش فقط تکرر ادرار داشتم هیچی فک میکردم بدون علامتم که دوماه تموم شد شروع شد و ...

ای جانم عزییزم الهی سردست خیری بلندشی و خدا کمکت کنه بهت قدرت بده 

میدونی من چون سر دخترم خییییییلی حالت تهوع داشتم شدیییید دور از جون تا بعد زایمان باهام بود همشم خواب بودم اما این سری برعکسم هم خوابم کمه هم علایم اونجوری ندارم 

راستی ویار هم داشتی شما؟؟؟ 

اجی جسارتا جنسیت نینیت چیه؟؟؟ 

ای جانم عزییزم الهی سردست خیری بلندشی و خدا کمکت کنه بهت قدرت بده  میدونی من چون سر دخترم خییی ...

واسه جنسیت نرفتم جیگر هنوز 

ویارم نه همه چی یه روزمیخورم یه روز نه علاقه به خوراکی خاصی ندارم 

به امید خدا این بارداریت راحت تر باشه حالت تهوع نداشته باشی 

من یه کوچولو هنوز هس کفریم 

Life goes on😊😊
آره والا زورشون میاد جوابتو بدن  من ۸ساله ازدواج کردم ۷ سالشو اقدام بودم تا خدا اینو. داد دود ...

اخییی عزیییزم هزاااار ماشالله قربون عظمت خدا ان شا الله برات حفظش کنه و بسلامتی 9 ماه کامل دنیا بیاد بغلت بگیریش 

بعضی از دکترا به فکر حلال و حروم نیستن فقط پول میگیرن از ادم 

اجی میشه بگی دکتر چه دارویی بهت داد؟؟ دیشب شوهرم میگفت دوستش الان 5 ساله دنبال بچه دار شدنه هنوز نشده چقدرم رفته دکتر یزد نتیجه نگرفته 

اگه این دکتره که میگی خوبه میشه ادرسشو بدی یا اسمشو که از سایت دربیارم شمارشو و اینکه چه دارویی بهت داد؟ شما فقط خودت دارو گرفتی؟ 

واسه جنسیت نرفتم جیگر هنوز  ویارم نه همه چی یه روزمیخورم یه روز نه علاقه به خوراکی خاصی ندارم& ...

عزیزم الهی هرچی باشه صحیح و سالم و صالح باشه واستون بحق خود خدا

ممنونم ازت عزیزم

اخییی عزیییزم هزاااار ماشالله قربون عظمت خدا ان شا الله برات حفظش کنه و بسلامتی 9 ماه کامل دنیا بیاد ...

آره من تنبلی داشتم شوهرم مشکلی نداشت 

اسمش مریم نوحی بود

داروام لتروزول 

استروژن 

متفرمین 

اسید فولیکو اینا یادمه 

داروهای ساده این پیش مامام بری همینا رو میده بهت ایشون فقط یه آمپول داد 

گفت چه روزی ۹ صب بزن 

کدوم شبا رابطه داشته باش که فک کنم اونا باعثش شد به قول آجیم فوت کوزه گری داشته

بعدش چون نتونستم برم تهران بعدش گفته بود حامله شی باید آمپول بزنی 

اینجا رفتم پیش متخصص آمپولم نمینوشت دیگه زورش کردم باید بنویسی 

هرروز آمپول میزنم نگهش داره

Life goes on😊😊
عزیزم الهی هرچی باشه صحیح و سالم و صالح باشه واستون بحق خود خدا ممنونم ازت عزیزم

مرررررسی 

همچنین شما گلم 

به امید خدا یه نی نی خوشگل سالم بغلت بگیری 

شما هیچ اقدامی دکتری چیزی نداشتی

Life goes on😊😊