2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 144 پست
آره انتظار خیلی سخته 

امروط بیبی چک زدم تودوقیقه هاله پررنگ انداخت خیلی دلم امیدوار شد دوباره فک نکنم بتونم تا شنبه تحمل کنم احتمالا پنجشنبه برم ازمایش بدم که شنبه برم زیر نظر متخصص 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسش میتونی بزاری

اره عزیزم هیچکدوم از بیبی چکامو ننداختم از 6 روز قبل موعد دارم هرروز میزنم🙈

تو عکس زیاد پررنگ نیست اما همینجوری خیلی پررنگتره

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
بزارش عکسا رو

این عکس تمام بیبی چک های این چند روزه 

امروزیه خیلی پررنگ بود زیر دو دقیقه

صدرصد بارداری زود رفتی بتا  دادی اخر هفته تکرار کن ازمایشو

قربووننت بشم مرسی از دلداریت اجی الهی هررررچی از خدا میخوای بهت ببخشه 

انشالله همینجور باشه و پریود نشم اخر هفته میرم ازمایش 

قربووننت بشم مرسی از دلداریت اجی الهی هررررچی از خدا میخوای بهت ببخشه  انشالله همینجور باشه و ...

انشالله .بحق فاطمه زهرا س مݓبت هست لحظه ک جواب ازمایشت گرفتی ما هم دعاـکن  مادر بشم 

تا میتونی صبر کن گلا  حداقل فردای موعدت برو

مرسی عزیزم اره انشالله میزارم اخر هفته میرم 

البته قبلش صبر میکنم دوتا خط تی وسی هردوش پررنگ بشه بعد میرم ازمایش که از هاله دراومده باشه 

چون واقعا هزینه ازمایش زیاده😰

انشالله .بحق فاطمه زهرا س مݓبت هست لحظه ک جواب ازمایشت گرفتی ما هم دعاـکن  مادر بشم

دورت بگررردم اجی مرسی از دعای قشنگت انشالله حتماااا قول میدم تو سجده ی نمازم دعات کنم اسمتم بگو لطفا

خدا نکنه گلی -پروین -انشالله  هر چی تو دلت باشه ب مراد دلت برسی

مرسی عزیزم بحق حضرت ابالفضل حاجت روا باشی عزیزم