7771savash مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 349 عنوان دکتر زنان بیمارستان مردم 2061 بازدید | 6 پست دوستان هرکسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه دکتر زنان برای سزارین بیمارستان مردم نمیشناسید که زیر میزی نگیره تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون 1401/10/23 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عدسپلوجان عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2238 دیگه الان کسی زیر میزی نمیگیره دکتر احمد پور توی بیمارستان مردم هم هست کارش هم خوبه من دوتا بچه هامو ایشون سز کردن البته توی بیمارستان سپیر
7771savash مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 349 دیگه الان کسی زیر میزی نمیگیره دکتر احمد پور توی بیمارستان مردم هم هست کارش هم خوبه من ... اه واقعا خدا کنه الانم اونجا کار کنه اقاس یا خانم؟؟اخه دکتر خودم گفتم هزینه چقد میشه سه ماه پیش بود گفت ۱۲ تومن بعد از خود بیمارستان پرسیدم هزینه تموم شدش چقده گفت ۱۰ تومن فک کردم دو تومن زیر میزیه حتما هرچن تا الان دوبرابرم شده تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون
عدسپلوجان عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2238 اه واقعا خدا کنه الانم اونجا کار کنه اقاس یا خانم؟؟اخه دکتر خودم گفتم هزینه چقد میشه سه ماه پیش بود& ... دکتر روشنک احمد پور مطبشون توی میدون خراسان هستش میخوای از سپیر هم یه قیمت بگیر موقع زایمان من سپیر دو میلیون از مردم ارزونتر بود تازه سپیر خلوت تر هم هست مردم خیلی شلوغه من دوتا زایمانم با همین دکتر توی بیمارستان سپیر بوده
7771savash مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 349 دکتر روشنک احمد پور مطبشون توی میدون خراسان هستش میخوای از سپیر هم یه قیمت بگیر موقع ز ... واقعا خدا خیرت بده عزیزم تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون