2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اری

اصفهان چی

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اصفهان تا یکشنبه تعطیله

منبع خبر و میذاری

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
منبع خبر و میذاری

🔴اصفهانیااا مهم بچه ها فعلا خبر به صورت رسمی تایید نشده تا فردا ببینم در رابطه با اصفهان چی گفتن اما چند منبع از جمله خبر فوری و تعدادی از مدارس اعلام کردن!!!

⚠️ واقعا نمیدونم چشووونههه تهرانم اون روز شهرستانا تعطیل شد و باز تکذیب شد و باز تایید آقا چند چندین!!!

📥 اخبار تعطیلی را در اینجا دنبال کنید 👇🏻

@imadares | آی مدارس

🚨 فووووووورییییییی
🔴 اصفهان تا روز یکشنبه تعطیل شد‌

🔹با دستور استاندار اصفهان و با توجه به تداوم سرما و به منظور مدیریت مصرف گاز، تعطیلی ادارات، دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مدارس تا روز یکشنبه تمدید شد.

🔹امتحانات دانشجویان به هفته اول بهمن موکول می‌شودو مراکز امداد و نجات، بهداشت و درمان و خدماتی از این مصوبه مستثنی هستند.

📥 اخبار تعطیلی را در اینجا دنبال کنید 👇🏻

@imadares | آی مدارس

البته مثل اینکه هنوز تایید نشده

ممنم دارم از بچه ها سوال میپرسم بازه یایانه اگه تعطیل باشه صد در صد  الوده گی هوا باشه

آخه هوا آلوده نیست بنظرم برای کاهش مصرف انرژی هست

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹