2777
2789
عنوان

بورسیه تحصیلی

271 بازدید | 14 پست

دوستانی که اطلاع دارن میشه بگید چجوری باید اقدام کنم برای بورسیه تحصیلی ( ترجیحا استرالیا) 

برای کارشناسی ارشد 

الانم کارشناسی میخونم

رشته ام حقوق 

۴ ترمم مونده 

چیا مهمه؟ کلا هر اطلاعاتی دارین بگین خیلی خیلی ممنونتون میشم؟ 

نمیدونم چطوری باید اقدام کنم!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

توصیه میکنم توی تلگرام کانال پرگار رو سرچ کنید. توی کانالش گروههای تحصیلی هر کشوری رو معرفی کرده توی کانال و بعد توی گروه عضو بشید از بچه هایی که در شرف رفتن هستند یا رفتن اونجا میتونید سوال کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
چیزی نمیدونم  اما فکر میکنم ارشد حقوق بین الملل بگیرید بعد اقدام کنید

یعنی برای دکترا اقدام کنم؟! آخه میخوام ارشدمو اونجا بگیرم همزمان دکترا هم اونجا بخونم

بله خواهش میکنم بفرمایین؟

به نظر شما صدای مکالمات تلفنی ما در مخابرات ضبط میشه؟یا فقط پرینت هست من به فایل صوتی مکالمه ای که با یک نفر داشتم نیاز دارم اون زنگ زده بود تو مرداد ماه ممنون از لطفتون

یعنی برای دکترا اقدام کنم؟! آخه میخوام ارشدمو اونجا بگیرم همزمان دکترا هم اونجا بخونم

مهاجرت از طریق کارشناسی مخصوصا اونم رشته ای مثل حقوق که کلا تو هر کشور متفاوته واقعا خیلییی سخته

بهتره ارشد حقوق بین الملل بگیرید تا بتونید برای دکترا راحت تر اقدام کنید

به نظر شما صدای مکالمات تلفنی ما در مخابرات ضبط میشه؟یا فقط پرینت هست من به فایل صوتی مکالمه ای که ب ...

نه فقط برای موارد خاص شنود میزارن و شماهم حتی نمیتونید اونارو از مراجع قضایی بگیرید ،  اجازه اشو تدارید . حتی اگه شکایت هم کنید خودشون گوش میدن به شما نمیدن

مهاجرت از طریق کارشناسی مخصوصا اونم رشته ای مثل حقوق که کلا تو هر کشور متفاوته واقعا خیلییی سخته به ...

آره میدونم ولی طبق تحقیقاتی که داشتم یسری کشورها راحت بورسیه میدن ولی میخوام حقوق بین الملل بخونم ، اگه بشه که اپلای بگیرم ،برم عالی میشه🙂

آره میدونم ولی طبق تحقیقاتی که داشتم یسری کشورها راحت بورسیه میدن ولی میخوام حقوق بین الملل بخونم ، ...

آه مثلا روسیه 

اما خب بهتره خودتون تحقیقات کامل داشته باشید

موفق باشید خانم وکیل⁦❤️⁩