2777
2789
عنوان

ازدواج

198 بازدید | 15 پست

ی فامیلی داریم دختره از من ۱۰_۱۱ سال کوچیکتره 

خیلی دختره درشتیه 

قیافشم بد نیست

از ۱۱ سالگی تو عروسیا و مهمونیا براش خواستگار پیدا میشد.

یادمه دقیقا ۱۱ سالش بود تو ی ی عروسی دیدمش کم کم بهش میخورد ۱۷ سالش باشه 

ولی من که ۱۰ سال ازش بزرگترم 

ولی منم دختر درشتیم ولی نه دیگ اونقد بیشتر تو پُر بهم میخوره 

تا حالا حتی ی خواستگارم نداشتم 

اون الان شده ۱۵ سالش و من شده ۲۶ سالم 

اون همینجوری خواستگار براش پیدا میشه ولی من با اینکه شاغلم و تو اجتماعم و شرایطم اوکیه واسه ازدواج هنوز ی خواستگار نداشتم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عید عروسی دخترهمسایمونه ۱۲سالشه بعد من مجردم هنوز با ۲۱سال سن🥴🥴

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خاطر هیکل و شرایطشه حتما 

منطقی نگاه کنی هیچ مرد بالغ و درست حسابی خاستگاری ی بچه 15 ساله نمیره 

حتما واسه این خاستگار نداری چون مردا خودشون رو در حدت نمی‌بینن و تو خیلی بهتری 

عزیزم من تاپیکات دیدم یه ذره فکر کردن به ازدواج رو رها کن باور کن اصلا دیر نشده روی چیزای دیگه متمرکز شو من خودم 31 ازدواج کردم ولی کلا تو فازش نبودم خیلی خیلی با مجردیم حال میکردم هر جمعه کوه میرفتم باشگاه میرفتم با دوستام خوش بودم وقتی با همسرم آشنا شدم اصلا زیر بار ازدواج نمی‌رفتم کلی بحث میکردم که بیا دوست بمونیم بابا ازدواج چیه اونم انگار با این حرفای من مشتاق تر میشد واقعا هم بعد از ازدواج تا یه سالی احساس پشیمونی میکردم. ببین هر چیزیو ول کنی خودش به طرفت میاد

اگه شاغلی ودرآمد داری به خودت برس از هر لحاظ..تیپ..قیافه..و....مردم عقلشون تو چشمشونه. سعی کن به روز ...

تیپ و قیافم خوبه 

همیشه شیک و به روزم 

ولی هیچکس نمیاد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
عید عروسی دخترهمسایمونه ۱۲سالشه بعد من مجردم هنوز با ۲۱سال سن🥴🥴

۱۲ سال 

اون دیگ خیلی خیلی زوده😐😐😐😐😐

ایشالله بزودی یه همسر خوب قسمتت بشه عزیز دلم کمیت مهم نیست کیفیت مهمه ممکن یه دختر خیلی خواستگار داشته باشه ولی خاستگارهای خوبی براش نیان اما یه دختر اصلا خواستگار نداشته باشه ولی یهو یکی بیاد که از هر نظر اوکی باشه وباهاش ازدواج کنه زندگی خودت روبا دیگران مقایسه نکن قشنگم برات بهترین ها رو آرزو میکنم

ایشالله بزودی یه همسر خوب قسمتت بشه عزیز دلم کمیت مهم نیست کیفیت مهمه ممکن یه دختر خیلی خواستگار داش ...

ممنون

اصن دیگ حوصله ندارم

دیده نمیشم 

هیچکس نمیاد جلو

ممنون اصن دیگ حوصله ندارم دیده نمیشم  هیچکس نمیاد جلو

عزیزم ببخشید اهل نماز هستی اگه اعتقاد داری البته نمازها رو اول وقت بخون مخصوصا نماز صبح واینکه ختم یه هفتگی سوره فتح رو هم بزن گوگل امتحان کن من خودمم مجردم ولی تاحالا امتحان نکردم ولی خیلیا رو دیدم نتيجه گرفتن اینقدر هم ناامید نباش عزیزجان

پس واقعا وقتش کیه؟ منم مجردم  

برای دوست دوستم ۴۰ سالگی بود.الان هم با همسرشون آمریکا هستن.یه بچه ی خوشگلم دارن.برای خودم ۲۹ سالگی ،اصلا هم برام مهم نبود چون با مجردیم خوش بودم.باور کن این چیزا یهو اتفاق می‌افته.