2777
2789
عنوان

روز زن😔😔😔

244 بازدید | 8 پست

سلام

برای پارسال روز زن رفتیم خونه خواهرشوهرم تولدشم بود، اونجا شوهرم زرنگ شده بود و به مامانش کادو داد که هیچ، به خواهراش و دختر طلاق گرفته خواهرش هم روز زن داد

اونجا اونا گفتن به زهرا چی دادی میاوردی اینجا میدادی بهش

مهدی(شوهرم) گفت نه ندادم بعدا میدم

بعدش یه دوهفته گذشت و من هنوز منتظر بودم، آخرش خودم پرسیدم تو یه تبریک خشک و خالی به من نگفتی

گفت براتو قضیه داره، آخرشم چیزی ندیدم هنوز بعد یکسال منتظر قضیه ای هستم که گفت. 😔😔

و حالا امسالم که جداییم و قهر هستم خونه پدرم هستم و 🥺😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخی الهی 

میدونم خیلی سخته قشنگ درکت میکنم همسر منم امروز یه تبریک خشک و خالی نگفت بهم در صورتی که تماس گرفت ربع ساعت با هم حرف زدیم

نمیدونم این مردا چشونه چرا اینقد احمقن

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

بدرک توام دیگه نپرس و برات مهم نباشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗