2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به شرایط کاری و تحصیلی و اب و هوای منطقه اتون داره 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

اوضاع جوی شهرتون در این دو ماه خیلی مهمه. شرایط کسانی که شرکت کردنشون در عروسی براتون مهمه هم در نظر بگیرید که اکثریت تیر براشون راحت تره یا مهر. اگر همه چی یکسان باشه من مهر رو ترجیح می دم

اصفهان تیر خیلی گرم میشه و مهر هواش عالیه البته اگر محصل هستی سخت میشه یکم 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
هوا خیلی گرم نیست!؟

نه عزیزم منم عروسیم و تیر گرفتم اتفاقا تیر شبای خنکی داره و اینکه عروسی خالم مهر ماه بود شبش خیلی سرد شد و شانس خاله من اون شب برف میومد و اصلا گردش عروسش جالب نشد همه شیشه هاشون بالا بود و شیشه ها بخار کرده و حتی تو سالن رو بازشون نتونستن هیچ برنامه ایی داشته باشن، عروسی خودم ک تیر بود هم توی تالار خیلی خوب بود و هم بعدش ک بردیمشون باغ تالا. عالی بود و هم تا پنج صبح همه بودن هوا هم عالی بود

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…