2777
2789

من 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هم فا،ل تارو،ت میگیرم هم حسم خوبه هرکی میخاد واسش انجام بدم تاپیک دوم منو گزارش بزنه اینم لینکش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10027704/اسکرین-شات-دوس-پسرم-با-دوست-مشترکمون?page=1

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

حس ششی

اره حسم واسه بقیه عالیه

هم فا،ل تارو،ت میگیرم هم حسم خوبه هرکی میخاد واسش انجام بدم تاپیک دوم منو گزارش بزنه اینم لینکش ht ...

زدم میشه بگی کی باردار میشم وجنسیتش چیه ممنون عزیزم وقرعه کشی قبول میشم یانه

خدایاشکرت
خو قبول میشم یا ن 

ببخشید ولی نه