تاپیک قبلیم و بخونید اون روز ک داداشم شوهرم و کتک زد مادرم از شدت استرس سه بار تشنج کرد تو خواب و راهی بیمارستان شد الان بخاطر مامانم ک استرسش بیشتر نشه برگشتم و وانمود میکنم خوبم اما بس تحقیرم کرد و حرف بارم کرد دلم داره میترکه از دیشب مریض شدم بدن درد و گلو درد و سردرد و سرگیجه شبا خواب تشنجای مادرم و میبینم اما حتی دلش برام نسوخت یه قرص بده دستم حالم از بچشم بهم میخوره هعی میگه مواظب بچه باش میگم حالم خوب نیس میگه بجا این حرفا به بچه برس از خودش و بچش متنفرم ....دلم نمیخواد بهش شیر بدم😭
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداشت چرا شوهرتو کتک زد. هر کاری هم کرده باشه باید با قانون باهاش برخورد میکردین. غرورشو له کردین ک ...
من سر خیانتاش قهر بودم رفتم خونمون جلو داداشم و مامانم گوشیو کوبوند تو سرم
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
کاش کتک کاری نمیکردی عزیزم حرمتا شکسته شد همیشه قانونی مشکلاتو حل کنید حالا بچه ...
نمیتونم اصلا حالم خوب نیست داغونم
کاش بجای دوباره کتک کاری طلاق میگرفت چون اینجوری هیچ وقت زندگی روپا نمیشه با زدن هیچ ک ...
فقط بخاطر مامانم میترسم من نمیتونم داغ مادرم و تحمل کنم برا همینه ترجیح میدم خودمو عذاب بدم😭