2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پسند نکردم من اول عقدم به پدر و مادرم گفتم هر چی دوست دارن و در حد توانشان برام بخرن الان ی سال و ی ماه گذشته خودشون رفتن بازار خریدن آوردن من دیدم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

من پسند نکردم من اول عقدم به پدر و مادرم گفتم هر چی دوست دارن و در حد توانشان برام بخرن الان ی ...

من هنوز نخریدم ......ولی میدانم ۱۵۰میلیون پول وام ازدواجه ...ماشین لباس شویی جاروبرقی چرخ گوشت اب میوه گیری تلویزیون تخت فرگاز و خیلی چیزا نخرم .فقط ضروری فرش مبل پتو لحاف ظروف روحی ظروف ارکوپال و قاشق چنگال و گاز و یخچال و سفره و جا ادویه ای اب کش نپتون همین .....فکر کنم هفتاد میلیون تومان دستم بمانه ....بقیه میزارم صندوق حامی مفید سودش بیاد ....کارت بانکی را هم میدهم دست پدرم بدون رمز...زمان سیسمونی بچه دار شدم ازشان بگیرم ...با سیسمونی....چون گاهی ادم طلاق میدهند طلاق میگیره پول واسه رهن خانه مستقل لازمشه...

من هنوز نخریدم ......ولی میدانم ۱۵۰میلیون پول وام ازدواجه ...ماشین لباس شویی جاروبرقی چرخ گوشت اب می ...

عزیزم ی جوری تهیه کن که خودت خداقل در رفاه باشی واقعا تی وی و لباسشویی واجب هستش من جای شما بودم با تماموام ازدواجم همه لوازم مورد نیازم رو تهیه میکردم برای خدایی نکرده طلاق ما خانوم ها مهریه داریم و اینکه مگه سیسمونی بچه چقدر میشه ؟ جارو برقی لباسشویی واقعا واجب هستن

عزیزم ی جوری تهیه کن که خودت خداقل در رفاه باشی واقعا تی وی و لباسشویی واجب هستش من جای شما بودم با ...

جارو برقی را نپتون بهتره ...ما الان هم داریم استفاده نمیکنم ...ماشین لباس شویی واسه دو نفر غیر ضروریه .الان خانه پدریم ماشین لباسشویی داریم ولی همه را با دست میشوریم ....چون مادرم همه را حمع میکرد تا باهم بشوره .لباس کم میاوردیم ..مجبوریم با دست بشوریم .

جارو برقی را نپتون بهتره ...ما الان هم داریم استفاده نمیکنم ...ماشین لباس شویی واسه دو نفر غیر ضروری ...

اها گلم شما کلا سبک زندگیت فرق میکنه 

اها گلم شما کلا سبک زندگیت فرق میکنه 

دقیقا .استفاده از جاروبرقی واسمان خیلی سخت بود ....نپتون راحت تره ......یا مثلا تخت خواب ...بلا استفادس....زیارت هم میرفتم کمرم درد میگرفت .