2789
نرسی از راهنماییت عزیزم چشم حتما امتحان میکنم

قربونت برم اون آدم حتمااا تاوانشو پس میده ایمان داشته باش و به خدا بسپار هرکسی که آزارت داد خصوصا این آدم رو 

تو فقط به خدا بسپار 

من مطمئنم آیندت روشنه و بهترینها در انتظارته❤️

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
الان خیلی میگذره از اون موقع دستم به جایی بند نیست . آره با اینکه خیلی گذشته ولی هنوز داغونم

متاسفم بابت رنجی که بهت تحمیل شده و امیدوارم بتونی قسمتی از اتفاقاتو فراموش کنی قطعا که همه چیز فراموش نمیشه... کاش میشد بغلت کنم و بهت بگم قوی باش و به خوبیهای زندگی فکر کن... 🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

طبیعیه که با دیدنش این حسو بگیری عزیزم.  سعی کن یا کمتر ببینیش، یا انقدر روی روحت کارکن که به ...

مریی عزیزم ولی انگار هیچ جوره آروم نمیشم. یادمه اونوقتا که تازه این اتفاق افتاده بود از خودم حالم به هم می‌خورد ، امشب دوباره همینجوری شدم. رفتم حمام خودمو شستم کلی گریه کردم زیر دوش ولی انگار آروم نمیشم . از خودم بدم میاد

منم نتونستم به هیچکس بگم اما دوبار قرص خوردم که خودمو بکشم ولی قسمت نبود بمیرم!

منم توبچگیم تجربشومثه همین دختره توفیلمه داشتم هنوزم که طرفومیبینم حالم بدمیشه ازش متنفرم  متاسفانه طرف ازفامیلای نزدیکمونه ولی به مامانم چندسال بعداون اتفاق گفتم  قضیه رو

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
وقتی مربوط به مدتها قبل باشه قابل اثبات نیست فرضا پیگیری کنه بنظرت طرف اصلا قبول میکنه و فرضا هم قبو ...

چجور قابل اثبات نیس ...خب بعدا قراره چی بشه 

ینی کسی نمیفهمه؟

.
منم توبچگیم تجربشومثه همین دختره توفیلمه داشتم هنوزم که طرفومیبینم حالم بدمیشه ازش متنفرم  متاس ...

شما گفتی به مامانت بعد مامانت چه واکنشی نشون داد؟ من خجالت می‌کشیدم به کسی بگم 

انشاالله که پس بده . مرسی عزیزم بابت آرامشی که بهم دادی

عزیزدلم

ایمان داشته باش که تاوان پس میده 

مراقب خودت باش 😘

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
شما گفتی به مامانت بعد مامانت چه واکنشی نشون داد؟ من خجالت می‌کشیدم به کسی بگم 

مامانم خیلی ناراحت شدولی اینکه دعوام بخادکنه یااواکنش بدی نشون بده نه  بعدم تویک نامه بنویس اگه میدونی مامانت همدلته عزیزم

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

عزیزم من درکت میکنم

حس عذاب وجدان داری

و اینکه میگی چجوری بعدا تو روی شوهرم نگاه کنم در حالیکه بی گناهی

خدا به دلت آرامش بده

اونی که اون اتفاق براش افتاده تو نبودی یه نفر دیگه بوده بااون سن

الان تو یه آدم دیگه ای

اونا توی توهمت اتفاق افتاده

به اینا فکر کن

دقیقا همیناس

فقط کافیه بفهمی که الان تو یه آدم دیگه ای هستی.

یه دختر پاک و بی گناه

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم