2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قربون شکلت تو حق داری که ناراحت باشی حق داری که امشب دوباره یادت اومد اون اتفاق رو ….

ولی 

اینو بدون که هر اتفاقی حکمتی داره حتی بدترین اتفاق‌ها 

واسه اینه که تو قوی بشی ، همه ما خاطرات تلخ داریم از هر مدلی 

و زندگی همینه 

از همین الان تصمیم بگیر به گذشته فکر نکنی و فقط حال و آینده رو نگاه کنی و برای خودت کلی هدف بزار و ذهنت رو برای رسیدن به اهدافت مشغول کن ….

همین الان بگو بیخیال که دیدمش دوباره یادم اومد ،هر چی بود گذشت ،من آینده روشنی دارم 

به خدا توکل کن و اگر دوستداشتی و تونستی با یه روان شناس خبره صحبت کن عزیزم

اون آدم رو هم به خدا بسپار مطمئن باش تاوانشو پس میده

من آدم مذهبی ای نیستم ولی آیت الکرسی و خوندن سوره والعصر خیلی بهم آرامش میده و کمکم میکنه مدام میخونم اگر دلت خواست امتحان کن ❤️

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
میشه بگی چه موقعیتی بود حداقل درس عبرت بشه

من ی دوست داشتم که با هم رفت و آمد داشتیم ی روز رفتم خونشون داداشش بهم گفت تو اتاقشه برو تو منم رفتم تو خونه و رفتم تو اتاق دوستم دیدم نیستش فک کردم شاید دستشویی باشه نشستم رو تخت منتظرش موندم که یهو داداشش اومد تو و ...  

ینی طرف آزاد و راحت بدون هیچ مجازاتی ول بچرخه  برا خودش؟

وقتی مربوط به مدتها قبل باشه قابل اثبات نیست فرضا پیگیری کنه بنظرت طرف اصلا قبول میکنه و فرضا هم قبول کنه میگه با اجبار بوده؟ 

خیلی سال پیش اما امشب دیدمش و را زد تو چشمم بدنم گر گرفت همه اون اتفاقا واسم تکرار شد تو ذهنم حالم خ ...

طبیعیه که با دیدنش این حسو بگیری عزیزم. 

سعی کن یا کمتر ببینیش، یا انقدر روی روحت کارکن که به پذیرش این اتفاق برسی اینجوری درحالت عادی اصلا چیزی ازش یادت نمیاد اگرم ببینیش باز خب قطعا اذیت میشی اما کمتر 

درهرصورت این تجربه رو نمیشه کامل پاک کرد از روح و روان. باید سعی کنی قبولش کنی همین با این خاطره نجنگ ، خودتو سرزنش نکن، خدارو سرزنش نکن، سعی کن ازش رد شی اگر بخوای میتونم بهت کمک کنم تمرین های ساده تر رو بهت بگم اگر دلت خواست سعی کنی

اما همین امشب که حالت بد شده، خودخوری نکن، احساساتتو خالی کن اگر بغض داری راحت گریه کن، یه کاغذ بردار هرچی توذهنته توش بنویس فحش و چرا گفتن و غر به خدا و هرررچی ک تو ذهنته بنویس اخرش بردار پاره پاره کن یکم ارومتر میشی