2777
2789
عنوان

قرص ملاتونین

1358 بازدید | 12 پست

بچها کسی از قرص ملاتونین اطلاعاتی ندارع؟ پسر من سه سالشه خیلی کم خوابه یکی معرفی کرد گفت قبل خواب بدین بهش یک چهارم منم میدم بهش دقیقا دقیقا بیست دقیقه بعد بدون دخالت من می‌خوابه هرجای خونه که باشه.عوارض ندارع واسش؟ خوابش کم بود هفت صبح می‌خوابید تا دو ظهر باز دوباره همینجوری ادامه‌ داشت بیداریش تا صبح بعدی باز ساعت هشت صبح 

چرا از دکتر مشورت نمیگیرید همینجور قرص میدید بچه خطرناکه اخه

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من متخصص نیستم ولی ادامه نده زیاد 

به نظرم یه هفته بده خوایش تنظیم شه دیگه نده

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

واااا😐😐

همینجوری  بدون نسخه پزشک به گفته بقیه قرص دادی

ملاتونین یکی از هورمونای بدنه کم و زیاد بشه کار بقیه هورمونا لنگ میشه....ببرش دکتر بخاطر تنظیم خوابش...‌منم قصد داشتم بخورم بااینکه بچه نیستم ولی گفتم اول برم دکتر بعد اگه لازم بود خودش میده 

خطرناکه با دکتر اول مشورت کن بعد

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

ملا تونین گیاهی نیست عزیزم 

ملاتونین یه هورمون هست به صورت طبیعی توی بدن تولید میشه برای تنظیم چرخه خواب ، قرص ملاتونین هم همین هورمون رو توی بدن ترشح میکنه 

برای  کسایی که کم خواب هستند یا اختلال ساعت خواب دارن خوبه 

من چندین ماه استفاده کردم ولی چند تا عیب هم داره

یکم فشار خون رو پایین میاره ، با مسکن ها و انتی هیستامین ها تداخل دارویی داره، اگه قطع کنی دوباره با حالت قبل برمیگردی حتی بدتر برای همینه من الان این ساعت در خدمتتونم 

و چون رسوباتش زیاده از کلیه ها کامل دفع نمیشه و برای کسایی که مشکل کبدی یا کلیه ای دارن یا بچه ها که اندام داخلی حساس تری دارن بدون دستور پزشک نباید مصرف بشه