2821
2789
عنوان

سرفه نوزاد

8766 بازدید | 30 پست

دارم از نگرانی میمیرم 

پسرم چند روز مونده به ۲ ماهگیش بعد الان ۱۰ روز ایناس سرفه میکنه ۲ بار بردم دکتر ولی خوب نشده نمیدونم چیکار همش میترسم یه اتفاقی براش بیوفته 

همش بی تابه شیرمو نمیگیره میدوشم میدم بزور میخوره 

تورو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم😭😭😭😭 اولین بچه ام هستش هیچ تجربه ای ندارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پزشکش رو عوض کنید حتما متخصص اطفال ویزیت کنند زیر سه ماه فقط توصیه پزشک

عوض کردم عزیزم 

متخصص هم میبرم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه آموکسی سیلین هم استفاده میکنم 

دارو چی داده بهش؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
عزیزم🥺آروم باش از این ویروس جدیدا نگرفته؟این مریضی همش سرفه و عفونت چشمه،دختر منم گرفته سرفه میکرد ...

چه ویروسیه ؟

برا بچه هاس ؟

دخترتون خوب شد چند وقتش بود ؟

عوض کردم 😭😭

ان شاءالله خوب میشه بچه منم ۴ ماهش بود ازمون ویروس گرفت

یه ماهی درگیر سرفه بودیم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

[QUOTE=268994500]چه ویروسیه ؟ برا بچه هاس ؟ دخترتون خوب شد چند وقتش بود ؟[/QUOT

آره بیشتر بچه ها میگیرنش،دکتر بردم مطب غلغله بود،همه ی علایم داشتن و دکتر ب همه ی مدل دارو میداد،،،،عزیزم نزدیک یکماه طول کشید مریضیش،الان یکم بهترشده

عوض کردم 😭😭

اگه شیرت میخوره سعی کن چیزای مقوی بخوری آب میوه طبیعی زیاد بخور با عسل میتونی آویشن و پونه دم کنی بخوری البته خیلی  کم قبلش از دکتر مشورت بگیر اگه شیر خشک میخوره با دکتر راجب شربت زینک پلاس مشورت بگیر واسه بالا بردن سیستم ایمنی نشاسته هم واسه سرفه خوبه ولی واسه نوزاد شما چون کوچیکه اطلاعی ندارم راجبش تحقیق کنید انشاالله بچتون هرچه زود تر خوب شه

یه دهه شصتی درونگرا