2777
2789

وای عالیه عالی از مدل طبیعیش هرچی بگم چمه کمه نصف فکو فامیلای ما رفتن پیش آقای مهدوی حتی تلویزونم اومدن چند سری صحبت کردن عالیه عزیزم پشیمون نمیشی♥️

در روزهای بد خودت را دوست داشته باش ♥️
وای عالیه عالی از مدل طبیعیش هرچی بگم چمه کمه نصف فکو فامیلای ما رفتن پیش آقای مهدوی حتی تلویزونم او ...

چقدر هزینه میگیرن؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عالیه عالی از مدل طبیعیش هرچی بگم چمه کمه نصف فکو فامیلای ما رفتن پیش آقای مهدوی حتی تلویزونم او ...

راست میگی؟؟🥺

من میترسم خرابکاری داشته باشن 

دکتر کوچک زاده رو دیدم ک خیلی طرفدار داره ولی خب ۵۰ ب بالا میگیره ،حیفم میاد برم😑😂ولی میترسم بقیه گندبزنن نمیدونم واقعا😭😭😭

بعد من نیمه فانتزی دوس دارم ک کوچیک بشه بینیم 

تو سبکشون هست؟؟

راست میگی؟؟🥺 من میترسم خرابکاری داشته باشن  دکتر کوچک زاده رو دیدم ک خیلی طرفدار داره ولی خب ...

آره بخدا راست میگم خیلی دکتره خوبیه تو پیجشم میتونی بری ببینی مدلاشو واقعا عالیه راستو حسينی میگم 

چقدر هزینه میگیرن؟ 

هزینشو والا الان نمیدونم قیمت روزشو ولی مناسبن من اون موقعه که 5 تومن بودم عمل کردم یه سال بعد خواهرم رفت 8 تومن بقیه فامیلامونم رفتن از آخرین قیمتش ک زن عموم باشه 16 تومن داد دیگ الانو نمیدونم زنگ بزن بپرس 

هزینشو والا الان نمیدونم قیمت روزشو ولی مناسبن من اون موقعه که 5 تومن بودم عمل کردم یه سال بعد خواهر ...

ممنون عزیزم 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

سلام دوستان امروز پیش دکتر مهدوی وقت عمل گرفتم خواستم بهتون بگم که رفتارش تو مطب عالیه هم خودش و هم دستیار هاش واقعا به نظرم جو خیلی خوبی بود و کارشم عالیه من هم اونجا دیدم بعضی از کسی هایی که بودن هم کار های تو پیجش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز