2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن زمانی که خواب هستیم روح از جسم جدا میکنه و همه چیزو جلوتر تجربه میکنه یجورایی از آینده خبر داره ...

ولی همه  آدما نمیتونن اینده رو با خواب ببینن ، شاید این ویژگی منحصر به فرد شماست ،چون گاهی اوقات موضوعات روز مره  گذشته رو هم تو خواب میبینیم و علاوه بر اون خواب افرادی که هرگز ندیدیمشون و غیره

وقتی یکی همیشه خواب ی چیز یا ی نفرو میبینه یعنی ذهنش درگیر طرفه واسه همین خوابشو پیبینه زیاد

اینکه بیاد این مسئله رو به خود طرف مطرح کنه چی ؟بازم به همون علته؟

ولی همه  آدما نمیتونن اینده رو با خواب ببینن ، شاید این ویژگی منحصر به فرد شماست ،چون گاهی اوقا ...

من خوابام 99/9درصد مواقع اتفاق میافتن اتفاق های آینده رو میبینم به صورتی که همه میترسن دیگه 😑

حتی اتفاق هایی که مربوط به خودم وخانوادم نیست 

مثلا خواب اینکه یه بیماری میاد و این لباس های مخصوص دقیقا همین صحنه هارو بعد دیدم یا اینکه اغتشاش توی بازار وخیابون و... به بیست روز نرسید همین موضوع پیش اومد 

من خوابام 99/9درصد مواقع اتفاق میافتن اتفاق های آینده رو میبینم به صورتی که همه میترسن دیگه 😑 حتی ...

چقدررررز خفن و ترسناک 😂میشه ازش استفاده خوب ام کردااا ، گاهی اوقات همین پیش بینیا از خیلی اتفاقات میتونه جلوگیری کنه ، اگه جز اون یه در صدی که اشتباه در میاد نباشه

چقدررررز خفن و ترسناک 😂میشه ازش استفاده خوب ام کردااا ، گاهی اوقات همین پیش بینیا از خیلی اتفاقات م ...

اره استفاده کردم ولی گاهی وقتا معنیشو نمی تونی بفهمی بعد که صحنه رو دیدی می فهمی 

مثلا خواب دیدم با یکی سرنوشتم خیلی بده حتی خواستگاری هم نیومده بودن بچه بودم بعد همون اومد خواستگاری گفتم مه بعد فهمیدم واقعا بد بوده 

یا اینکه خواب دیدم با یه مرد آشنا میشم وچهرشو دیدم بعد یک هفته اون آقا رو دیدم 😑😑

اره استفاده کردم ولی گاهی وقتا معنیشو نمی تونی بفهمی بعد که صحنه رو دیدی می فهمی  مثلا خواب دی ...

چه بد ! امیدوارم همیشه اتفاقای خوبو پیش بینی کنی و تک تکشون تو زندگیت اتفاق بیوفتن 

چقدررررز خفن و ترسناک 😂میشه ازش استفاده خوب ام کردااا ، گاهی اوقات همین پیش بینیا از خیلی اتفاقات م ...

گاهی هم خواب مرگ یه نفر رو جلو جلو ببینی تنت میلرزه یا و همون اتفاق میفته واینکه همه میترسن دربارشون خواب بد ببینی مثلا بلد شدم گفتم یه جوون میمیره تو این کوچه واقعا مرد 😑