2777
2789
عنوان

روز زن

2758 بازدید | 13 پست

من شاغلم محل کارم هدیه روز زن دادن بهم همکارام تبریک گفتن خانوادم اما همسرم نه تبریک گفت نه هدیه داد 

وقتی یه همکار اقا بهم پیام میده تبریک روز زن میگه اعصابم بهم میریزه که چقد شوهرم عوضیه اندازه یه مرد غریبه هم نیست من زنه اونم چرا انقد بهم بی محلی میکنه فقط چسبیده به بچمون نه کادویی برام میخره نه محبتی به زور یه دویست هزارتومن کارت هدیه گرفت امشب رفتیم‌خونه مامانم بهش تبریک گفتیم بازم برنگشت بهم بگه روزت مبارک 

واقعا قلبم شکسته  پدرم با ۵۵سال سن هر دقیقه قربون صدقه مامانم میرفت براش کلیپ روز زن با عکساش درست کرده بود کادو داد دوست پسر خواهرم براش طلا خریده بود اما من فقط گیره یه ادم نفهم افتادم من حتی شب یلدا براش پلیور خریدم کادو دادم اما اون بازم هسچ کاری نکرد برام حتی الان که روز زنه تبریک خالی هم نگفت بهم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روز مرد جبران کن

از خداشه جبران کنم که سال دیگه حتی انتظارم هم دیگه ازش نداشته باشن اما این چه زندگی ایی میشه نه توش هدیه ایی باشه نه محبتی 

قلبم میلرزه همش میگم همینکارارو کردن حتما نردایی که زنشون بهشون خیانت میکنه مثل این عوضی بودن ۸ساله ازدواج کردیم خون به جیگرم کرده حسزت همه چی ب دلم گذاشته جلوی همه شرمندم کرده با این حال که وضعش خوبه خودم کار میکنم با سیلی صورتمو سرخ میکنم

از خداشه جبران کنم که سال دیگه حتی انتظارم هم دیگه ازش نداشته باشن اما این چه زندگی ایی میشه نه توش ...

زیادی بهش رو دادی پرو و طلبکار شده

نمی دونم چرا مردا نمیفهمن که با یه کار کوچیک چقدر میتونن دل خانمشون رو شاد کنن

که این شادی به خودشون هم برمیگرده

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
منم‌همینطور...با این تفاوت ک تو کادو بردی برا مامانت ب من اجازه نداد حتی کادو ببرم...منم بدون اینکه ...

من یواشکی برای مامانم گوشی موبایل خریدم همسزم دوتا کارت دویست تومنی برای مادرش و‌مامانم گرفت بردیم میدونست گوشی گرفتم همین کارت هم نمیگرفت اخه مامانم اینا برای ما خیلی هزینه میکنن مرده گنده دویست تومن برد داد به مامانم اب شدم مامانمم هی میکه نه مهم نیست 

روزت مبارک انشاگالله درست میشه امروز رو برای خودت بساز و اونطور که شاد میشی شادی و کادو رو به خودت ...

مرسی عزیزم روز شماها همه خانما مبارک هیچ جوره شاد نمیشم من اصلا بهش نیازی ندارم ۲۹سالمه ۲تا خونه دارم شاغلم تو زیبایی از ۱۰۰ میشه گفت۹۰ هستم کم کم خانوادم‌مثل کوه پشتم هستن همسرم ۱۰سال ازم بزرگتره چهرش از ۱۰۰ ۳۰-۴۰ هم نمیشه 

خسیس و بی محبته فقط به فکر خانوادشه لباسای ۸سال پیش ک داشته رو همچنان میپوشه خانوادش سطح فرهنگی پایینی دارن فقط بخاطر بچم دارم زندگی میکنم و حرف مردم و‌جامعه بدی که داریم 

سره همین نمیدونم چجوری باید تو این شرایطم خودمو شاد کنم خداروشکر همه چی دارم اما فقط یه مرد که پشتم باشه حداقل از نظر احساسی رو کم دارم 

ای بابا، تو این روزا دل خوش سیری چند؟ من اصلا نمیدونستم روز زنه، مگه مهمه....

وقتی برای بقیه کاری میکنه و تبریک‌میکه ب من که زنش هستم هیچی نمیکه ادم دلش میشکنه