2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چی نیاز داره

منم یه دوست فوق پولدار دارم خیلی شلخته بود همیشه وسایل رو همینجوری داخل کیفش میریخت

بهش یه جا کارتی و یه کیف پول دادم خیلی داخل کیفش منظم شد همیشه ازم تشکر می کنه

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
ببین چی نیاز داره منم یه دوست فوق پولدار دارم خیلی شلخته بود همیشه وسایل رو همینجوری داخل کیفش میری ...

شما فرض بذار اینکه دوست پسر حساب میشه بعدها شایدم شد شوهر و اینکه من کادومو خریدم مادرم میخواد بخره ولی هرچی فکر میکنم هیچی تو‌ذهنم نیست🥺شما نظری نداری؟ اخه هرچی دورشو نگاخ‌میکنم انگار هیچی نیاز نداره

شما فرض بذار اینکه دوست پسر حساب میشه بعدها شایدم شد شوهر و اینکه من کادومو خریدم مادرم میخواد بخره ...

برای ماشینش یه آویز بخر که همیشه ببینه به یادت باشه

نقطه ضعفش چیه اون رو براش فراهم کن

ولی دمت گرم خوب توری زدی نوش جونت🤣🤣

برای ماشینش یه آویز بخر که همیشه ببینه به یادت باشه نقطه ضعفش چیه اون رو براش فراهم کن ولی دمت گرم ...

والا اون منو تور کرد 😐پا نمیدادم نمیدونم چیشد😐😐

آویزیه جوریه 

مامانم میخواد بخره فعلا من خریدم امشب کادومو ..

والا اون منو تور کرد 😐پا نمیدادم نمیدونم چیشد😐😐 آویزیه جوریه   مامانم میخواد بخره فعل ...

مطمئنی؟🤣🤣

شوخی میکنم البته خوشبخت باشید

چه جوریه؟

آخه نگفتی چقدر میخوای  هزینه کنی و اینکه دیگه مامانت برا چی؟مگه خودت نخریدی؟کافی نیست؟؟

مطمئنی؟🤣🤣 شوخی میکنم البته خوشبخت باشید چه جوریه؟ آخه نگفتی چقدر میخوای  هزینه کنی و اینکه ...

اره بخدا نمیدونی چه بدبختی کشید تا راضی شدم :| دست کم سه ماه شد .

فداتشم عریزدلم ..

اوممم از چه لحاظ چه جوریه؟ اخلاقی؟ مالی؟ 

در حد۲ تومن برا مامانم به نظرم کافیه . 

نه مامانم پارسال خریده امسالم دیگه گردنشه زشته🥲🤌🏻

اره بخدا نمیدونی چه بدبختی کشید تا راضی شدم :| دست کم سه ماه شد . فداتشم عریزدلم .. اوممم از چه لح ...

خوشبخت باشید عزیزم

منظورم آویز بود که گفتی یه جوریه گفتم چجوریه

۲ تومن چه خبره؟؟