2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

214 بازدید | 14 پست

سلام من 18سالمه و درگیر یه رابطم حدود 5 ماهه طرف مقابلم 26

هیچوقت درخواست نامعقول نداشته ازم ولی حرفی از ازدواج هم نزده. ولی بعضی وقتا آینده مشترکی رو تصور میکنه برامون و میگه بهم 

بنظرتون چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد پس؟!

تموم شد فقط الکی دوسال خودمونو با شیرینی یک رابطه الکی خفه کردیم سراغشو میگیرم از دوستاش داغونه خودمم ظاهر نشون نمیدم از درون داغونم توانایی هزارسال گریه کردن دارم ولی کاری نمیشه کرد و تموم شد 

دقیقا منم همین مشکل رل شما رو دارم   

هیچ درخواست غیر اخلاقی تا الان ازش نکردم چون واسش خیلی احترام قائلم

در مورد ازدواج هم بحث کردیم ولی اینکه بگم باهات ازدواج میکنم رو نگفتم چون اولاً درگیر درساشه دوماً هنوز سنمون کمه

بنظرتون رفتار درست چیه

چه انتظاری ازم داره و من باید چی کار کنم

خو چرا تموم کردین  زیاد دور بودین از هم؟

خیلی دور بودیم و اخلاقشم خاص بود از اینا که انقدر عاشق بود که اسیب میزد واقعا عاشق همدیگه بودیم ولی داشت بهم اسیب میزد نتونستم دیگه باهاش راه بیام 

باهاش صحبت کنید اگه واقعا جدی هستید همو ببینید رفتاراتونو بسنجید ببینید بدرد هم میخورین یا نه الکی و ...

فعلآ که اون خیلی وقته پیام نمیده بخاطر شرایطش

منم یخورده دودل شدم که آیا میارزه که ادامه بدم باهاش یا فعلا صبر کنم

اخه سنمون هم کمه

البته اینم بگم که من مث پسرای دیگه نیستم و تو این مدت با وجود سن کمم خیلی پخته بودم واسش از نظر اخلاقی 

و اصلأ هیچگونه رفتار بچگانه ایی انجام ندادم